Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Η Χιονάτη και η Επτά Νάνη

Η Χιονάτη και η Επτά Νάνη

Μια φορά και έναν καιρό, σε ένα μακρινό βασίλειο, υπήρχε ένα κάστρο. Στο κάστρο ζούσε μια κοπέλα 16 ετών με τη μητριά της. Βασικά, ήταν η μητέρα της, αλλά την φώναζε “μητριά”. Η νεαρή κοπέλα λεγόταν Χιονάτη (Χιονάτη Χιοπούντη για την ακρίβεια. Ήταν κύπρια).

Το κάστρο ανήκε στον πατέρα της, ο οποίος απατούσε την μάνα της με μια καθαρίστρια 3 κάστρα πιο κάτω. Όταν τον έπιασαν στα πράσα, η μητέρα της Χιονάτης κέρδισε στα δικαστήρια και το κάστρο και την κηδεμονία της κόρης τους. Η Χιονάτη όμως, ήταν το κοριτσάκι του μπαμπά.

Μια μέρα, είχε έναν άγριο καυγά με τη μητέρα της για τα κληρονομικά. Πολλά ειπώθηκαν. Εν μέσω της λογομοχαίας, ακούστηκε η λέξη “πουτάνα”. 25 φορές. Με παύσεις. Λίγο αργότερα, ακούστηκε κάποιος να λέει: “Δεν πας να γαμηθείς, παλιοπουτανάκι, που θα μου πεις εμένα ότι φταίω”.

Για να  μην τα πολυλογώ, η μητέρα ζήτησε  από τον φύλακα - pool boy του κάστρου να μεταφέρει την κόρη της στο υπόγειο και να την σκοτώσει.

Εκεί την έδεσε χειροπόδαρα και της έβαλε ένα όπλο στον κρόταφο. Η Χιονάτη τον παρακάλεσε:

“Άσε με να φύγω κρυφά από εδώ και θα κάνω ότι θέλεις”.

Το pool boy σκέφτηκε τις επιλογές του και απάντησε:

“Θέλω να σε γαμήσω εδώ και τώρα έτσι όπως είσαι δεμένη. Θέλω να σε πάρω από παντού”.

Η Χιονάτη μην έχοντας άλλη επιλογή και σκεπτόμενη ότι πάντα της άρεσαν οι BDSM τσόντες, δέχτηκε πολύ εύκολα. Την συνέχεια μπορείτε να την μαντέψετε. Παρόλα αυτά, θα περιγράψω.

Έκαναν άγριο, βρώμικο, γευστικότατο, δονούμενο, εκστατικό, ζουμερό, ηδονικό, θεσπέσιο, ιεροεξεταστικό, καλλιτεχνικό, λαίμαργο, μανιακό, νατουραλιστικό, ξεροψημένο, ολιγαρχικό, παθιασμένο, ρομαντικό, σουρεαλιστικό, ταντρικό, υδρόφοβο, φθινοπωρινό, χαοτικό, ψυχεδελικό, ωμό σεξ. Για 3 λεπτά. Το pool boy μας ήταν πρόωρος εκσπερματιστής.

Η Χιονάτη λύθηκε, σκουπίστηκε και έτρεξε προς το άγνωστο μέσα στο δάσος. Ήταν φυγάς πια. Τρεις μέρες πέρασαν. Η Χιονάτη, εμφανώς καταπονημένη, αφυδατωμένη και φοβισμένη, συνάντησε επιτέλους έναν άνθρωπο.

Μια κοπέλα από ένα μακρινό κάστρο. Είχε μείνει ορφανή και ο νέος βασιλιάς επωφελήθηκε τον θάνατο των γονιών της, ώστε να την διώξει από το βασίλειο. Αφού περιπλανήθηκε καιρό, βρέθηκε σε αυτό το δάσος, όπου αποφάσισε να φτιάξει την ζωή της. Το όνομά της ήταν Εφτά Νάνη.

Η Εφτά Νάνη ήταν μια πανέμορφη κοπέλα. 1.20, 40 κιλά και μαλλιά τόσο ξανθά που θα τα ζήλευε παρουσιάστρια μεσημεριανού. Επίσης είχε 7 δάχτυλα μιας και τα άλλα τρία τα έχασε σε βιομηχανικό ατύχημα. Στο άλλο χέρι είχε κανονικότατα 10 δάχτυλα.

Η συνάντηση των δύο κοριτσιών ήταν τυχαία. Η Χιονάτη είχε φτάσει κατά λάθος κοντά στο μέρος όπου η Εφτά Νάνη πήγαινε με σκοπό να μαζέψει μήλα, πορτοκάλια και λεμούριους, για να τραφεί.

Η Εφτά Νάνη πρότεινε στην Χιονάτη να την φιλοξενήσει. Μπορούσε να μείνει μαζί της μέχρι να μαζέψει αρκετά χρήματα ώστε να μπορεί να νοικιάσει. Η Χιονάτη δέχτηκε. Φτάσανε στο σπίτι και εκεί η Χιονάτη συνειδητοποίησε πως η συγκατοίκηση ίσως γίνει δύσκολη καθώς η Εφτά Νάνη έμενε σε κουκλόσπιτο.

Οι μέρες έγιναν εβδομάδες και οι εβδομάδες μήνες. Τα δύο κορίτσια έγιναν BFF. Όμως υπήρχε ένα πρόβλημα. Η Εφτά Νάνη ήταν ερωτευμένη με την φιλοξενούμενή της. Η Χιονάτη όμως ήταν ετερόφυλοφυλοφυλοφιλη.

Μια μέρα, η Εφτά Νάνη πήρε απόφαση να εκφράσει τα συναισθήματα της, μόλις η Χιονάτη θα επέστρεφε από το μάζεμα λεμούριων. Η Χιονάτη όμως δεν γύρισε ποτέ.

Όσο χάζευε στο δάσος, συνάντησε μια φασκιωμένη κυριούλα που ήθελε να της πουλήσει αφορολόγητους λεμούριους. Η Χιονάτη ζήτησε πρώτα να δοκιμάσει έναν. Η κυριούλα χαμογέλασε και της πρόσφερε έναν ζουμερό και αφράτο λεμούριο. Με την πρώτη δαγκωνιά, η Χιονάτη έπεσε σε κώμα.

Βλέπετε, η κυρία ήταν η μητέρα - μητριά της Χιονάτης. Είχε πηδήξει το pool boy, το οποίο δεν άντεξε και μαζί με το σπέρμα του, απελευθέρωσε και τις τύψεις του, αποκαλύπτοντας τι είχε συμβεί με την Χιονάτη.

Τελικά, την Χιονάτη την βρήκε ένα τυχαίος περαστικός, που για να πάει στην δουλειά του στο ΙΚΑ έπρεπε να περνάει κάθε μέρα μέσα από το δάσος. Κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο Άγιος Κάποιος. (Δεν είναι περίεργο να λένε τα νοσοκομεία με ονόματα αγίων; Είναι σαν να έλεγαν την Μητρόπολη της Θεσσαλονίκης “Stephen Hawking”. Τέλος πάντων).

Τρεις μήνες αργότερα, μιας και πήγε με τα πόδια, έφτασε η Εφτά Νάνη. Ρώτησε τους γιατρούς τι μπορεί να γίνει για να σωθεί η Χιονάτη και της είπαν πως ο μοναδικός τρόπος να ξυπνήσει ήταν το φιλί από τον πρίγκιπα της ζωής της.  

Φαν Φακτ. Το pool boy είχε πηδηχτεί και με τον πρίγκιπα της ζωής της Χιονάτης με αποτέλεσμα να τον κολλήσει χλαμύδια τα οποία είχε κολλήσει από την μητριά. Έτσι ο Πρίγκιπας της ζωής της δεν μπορούσε να την φιλήσει γιατί ήταν σε ένα άλλο νοσοκομείο και έκανε εξετάσεις.

Η Εφτά Νάνη πήγε στο δωμάτιο όπου είχαν την Χιονάτη, την κοίταξε στα μάτια και την φίλησε. Η Χιονάτη ξύπνησε από το κώμα. Το οποίο είναι το καλύτερο κώμα στο οποίο μπορείς να βρίσκεσαι καθώς αποτελεί το μοναδικό κόμμα που δεν σχετίζεται με φοιτητική παράταξη.

Τα κορίτσια άρχισαν να κάνουν έρωτα πάνω στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Τόσα πολλά δάχτυλα δεν είχαν ξαναμπεί ποτέ σε τόσο λίγες τρύπες.

Κρατήστε αναλλοίωτες τις πορδές σας σε παγοκύστες μέντας

Κρατήστε αναλλοίωτες τις πορδές σας σε παγοκύστες μέντας

Τι να φορέσεις στο meeting της Τετάρτης στη Μασονική Στοά σου

Τι να φορέσεις στο meeting της Τετάρτης στη Μασονική Στοά σου