Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Κοκαϊνη και κρεμοσάπουνο. Βάζοντας την υγιεινή στην διασκέδαση.

Κοκαϊνη και κρεμοσάπουνο. Βάζοντας την υγιεινή στην διασκέδαση.

Είσαι νέος και αρκετά συντηρητικός με τις καταχρήσεις; Έχεις και μικροβιοφοβία, που σε αναγκάζει να πλένεις συνέχεια τα χέρια σου; Όλοι οι φίλοι και γνωστοί σου σε λένε ξενέρωτο και σε χλευάζουν; Παρόλα αυτά όμως, έχεις και μία άλλη πτυχή; Είσαι κουλ και αλήτης; Αράζεις με την παρέα σου και κάνετε χαλαρά λιγάκι κοκαΐνη, ενώ βλέπετε το σύμπλεγμα της αράχνης, παραγγέλνετε φαγητό το οποίο ξεκινάς να τρώς χωρίς να έχεις πλύνει τα χέρια σου και μια δυσάρεστη πικρή γεύση  αναμιγνύεται στο λάδι που αφήνει ο γύρος και στην τυροσαλάτα;

Υπάρχει λύση. Μία καινοτομία που έρχεται, ως άλλο βότσαλο, να ταράξει τα νερά. Μια καινοτομία που θα αλλάξει την ζωή σας, το κοινωνικό σας στάτους και θα αδειάσει το πορτοφόλι σας. Κοκαΐνη και κρεμοσπάπουνο.

Κοκαΐνη

Διάσημη και περιζήτη στους κλάδους των τεχνων, η κοκαΐνη έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες, όπως στο Scarface, έχει γνωρίσει από κοντα τους αγαπημένους μας ερμηνευτές και έχει ταξιδέψει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στην Ιστορία. Ποιος Κολόμβος και ποιος Μαγγελάνος; Η κοκαΐνη κερδίζει άξια τον τίτλο του καλύτερου εξερευνητή, καθώς επισκέπτεται ξένες χώρες και πολιτισμούς και σκοτώνει ταλαντούχους ανθρώπους, που κάθε εξερευνητής της Ιστορίας θα φθονούσε.

Ωστόσο αυτή η party animal, χημική ουσία με το όνομα «βενζοϋλομεθυλεκγονίνη», μιας και το κοκαΐνη είναι το καλλιτεχνικό της, είναι πρόθυμη να μπει στα ρουθούνια μας και στον οργανισμό μας, να μας προσφέρει διασκέδαση και να μας κάνει να νιώσουμε έστω και για λίγο star του σινεμά, εξερευνητές που ο κόσμος τους ανήκει και σίγουρα να μας μετατρέψει στην ψυχή του πάρτυ.

Μπορείτε να την καταναλώσετε από τον δερμάτινο καναπέ του σαλονιού μέχρι και το καπάκι της τουαλέτας στο οποίο έχετε ήδη κατουρήσει, διότι δεν έχετε καλό σημάδι.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Mην αναφέρετε ποτέ την λέξη αποτοξίνωση.

Κρεμοσάπουνο

Το ταίρι της κοκαΐνης, για το τέλειο combo της υγιεινής και της διασκέδασης, είναι αρκετά πιο ταπεινό. Το «παιδί του Λαού». Εύκολα προσβάσιμο. Βρίσκεται σε όλα τα σουπερ μάρκετ, παντοπωλεία και στο dark web. Αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, όπως τα βιβλία για τους μαθητές, τα πινέλα για τους ζωγράφους και το ενδοοικογενειακό πορνό για μένα.

Το κρεμοσάπουνο είναι ένας υπομονετικός και μερακλής παρατηρητής. Μας περιμένει υπομονετικά στον νιπτήρα έτοιμος να μας χύσει στα χέρια να μπει ανάμεσα στα δάχτυλα μας προσφέροντάς μας προστασία, ευωδία, και σκέψεις πως πλένουμε τα χέρια μας με σπέρμα. Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου στον τομέα της υγιεινής, ο σκύλος που πάντα θα θέλαμε να έχουμε, αν είχαμε λεφτά, υπευθυνότητα και δεν φοβόμασταν την μάνα μας.

Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να ενώσετε αυτούς του δύο πρωταγωνιστές και να γίνεται κουλ. Πάρτε λίγη από την κοκαΐνη σας και βάλτε την σε ένα μπολάκι. Στην συνέχεια προσθέστε μερικές κουταλιές κρεμοσάπουνο (οι δοσολογίες διαφέρουν ανάλογα τα γραμμάρια κοκαΐνης που θα χρησιμοποιήσετε), ανακατέψτε με ένα κουταλάκι και στην συνέχεια ρίξτε το μείγμα σε ένα μπλέντερ για να ομογενοποιηθεί, και είστε έτοιμοι.

Πάρτε το νέο μείγμα μαζί σας σε κάποιο πάρτι και απολαύστε το με την παρέα σας. Ένα μικρό βήμα για την υγιεινή και την καθαριότητα, ένα μεγάλο άλμα για το κοινωνικό σας στάτους που πλέον έχει αναβαθμιστεί. Καταναλώστε κοκαΐνη και κρεμοσάπουνο, νιώστε μια αίσθηση φρεσκάδας και υγείας, ενώ διασκεδάζετε. Απολαύστε το γεγονός ότι, όπως και το «σο» έτσι και εσείς  είστε το κέντρο της προσοχής. Τα φώτα της διασημότητας θα πέσουν πάνω σας, οι διάσημοι θα σας θέλουν στο καμαρίνι τους, και το Netflix θα σας κάνει πρωταγωνιστή της νέας του σειράς « Καινοτομίες που άλλαξαν τον κόσμο».

Υ.Γ. «Μην παίρνετε ναρκωτικά, δεν φτάνουν για όλους».
Τζίμης Πανούσης

5 ταινίες που αξίζει να δεις όταν σε χωρίσει για τον πατέρα σου.

5 ταινίες που αξίζει να δεις όταν σε χωρίσει για τον πατέρα σου.

13 τρόποι να πεις σ’ αγαπώ και συγγνώμη που σε κεράτωσα με τις δίδυμες αδερφές σου.

13 τρόποι να πεις σ’ αγαπώ και συγγνώμη που σε κεράτωσα με τις δίδυμες αδερφές σου.