Punchline.gr

View Original

Είμαι 35 και ακόμα φιλάω τη μάνα μου στο στόμα. Είναι ΟΚ να βάλω γλώσσα;

Καλησπέρα, αγαπητές μου και αγαπητοί μου. Εγώ είμαι. Ο Δημήτρης σας. Ο άνθρωπος που σας δίνει συμβουλές, σας λέει ιστορίες και σας Ιατρική. Συγγνώμη που, τελευταία, δεν γράφω καινούρια άρθρα. Έπεσε δουλειά σε άλλα πράγματα, αλλά όλα καλά. Την σήκωσα. Σήμερα λέω να κάνω κάτι για εσάς. Κάθε εβδομάδα παίρνω χιλιάδες μηνύματα που λένε ότι σας έχω αλλάξει την ζωή, σας έχω ανοίξει τα μάτια, και σας Ιατρική.

Πολλές φορές ζητάτε τις συμβουλές μου. Δεν μπορώ να σας τις δώσω, γιατί είναι δικές μου, και αν σας τις δώσω μετά δεν θα έχω συμβουλές. Μπορώ, όμως, να σας πω την άποψη μου. Ας δούμε το μήνυμα ενός φίλου (δεν μπορώ να πω το όνομα του αλλά ας πούμε πως τον λένε Γιώργο γιατί αυτό είναι το όνομά του).

Είμαι 35 και ακόμα φιλάω τη μάνα μου στο στόμα. Είναι ΟΚ να βάλω γλώσσα;

Αγαπητέ Γεώργιε, η σύντομη απάντηση είναι ΝΑΙ. Η μακροσκελής απάντηση είναι ΝΑΙ. Καταρχάς, μπράβο σου που είσαι ανοιχτός και παραδέχεσαι ότι φιλάς ακόμα τη μάνα σου στο στόμα. Έρευνες έχουν δείξει ότι το 69% των ανδρών φιλάνε τη μάνα τους στο στόμα μέχρι και τα 50 τους. Μετά συνήθως σταματάνε καθώς θεωρείται νεκροφυλία. Ελάχιστοι από αυτούς το παραδέχονται, γιατί φοβούνται τι θα πει η κοινωνία. Το οποίο είναι χαζό, καθώς η κοινωνία δεν έχει στόμα.

Δυστυχώς, υπάρχει ακόμα στίγμα σε αυτή την κίνηση αγάπης, θαλπωρής και μιας άλλης λέξης που τελειώνει σε -ης. Όλοι οι ψυχίατροι δηλώνουν πως είναι απολύτως φυσιολογικό και σε ουδεμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι θέλεις να βάλεις τη μάνα σου κάτω και να την πάρεις όπως ο πατέρας σου στα νιάτα του. Εφόσον εσύ είσαι 35, τότε η μάνα σου λογικά είναι μεταξύ και όχι με τα πόδια. Η ηλικία της, από την άλλη, πρέπει να είναι 55-65.

Η κατάλληλη ηλικία για να αρχίσεις να βάζεις γλώσσα.Σε αυτή την ηλικία, το στόμα ξεκινάει να στεγνώνει ευκολότερα, οπότε βάζοντας γλώσσα υγραίνεις την στοματική κοιλότητα της μητέρας σου με σάλιο το οποίο της λείπει. Το χρειάζεται απεγνωσμένα για να λιώνει τις τροφές της. Το σάλιο είναι το λιπαντικό της φύσης. Δίνει ζωή, γεύση και κώλο. Επίσης, βάζοντας γλώσσα δείχνεις στη μάνα σου, τη μητέρα σου, την μαμάκα σου, ότι την αγαπάς ακόμα. Δεν πειράζει που είσαι 35, δουλεύεις σαν καθηγητής σε φροντιστήριο και η γυναίκα σου περιμένει παιδί (που ελπίζεις να είναι δικό σου αν και δεν έχετε κάνει ποτέ σεξ).

Στα μάτια της μανούλας είσαι ακόμα το μικρό της αγοράκι που την αγαπάει. Το μικρό αυτό αγοράκι που έτρωγε τις μυξούλες του, που κατουριόταν πάνω του και που ενίοτε τον έπαιζε. Γιώργο, μην φοβάσαι ότι θα σε πουν μαμάκια. Αγκάλιασε το ποιος είσαι και την μάνα σου, και δώσε ένα γλωσσόφιλο που όμοιο του έχει δει μόνο σε ταινίες με την Βουγιουκλάκη.

Υ.Γ. Χθες, ο Γιώργος μου έστειλε και δεύτερο μήνυμα που έλεγε:
“Έβαλα γλώσσα, μας είδε ο πατέρας μου, και τώρα γράφω με το ένα χέρι γιατί το άλλο έσπασε. Τι να κάνω;”
Τα πράγματα είναι απλά, Γιώργο. Πρέπει να εξηγήσεις στον πατέρα σου την κατάσταση. Αυτός δεν φιλούσε τη μάνα του στο στόμα; Τι είναι, αγροίκος; Εξήγησέ του και πιστεύω πως θα καταλάβει και θα γίνετε και πάλι μια αγαπημένη οικογένεια έτοιμη για το Πάμε Πακέτο.

Αυτά από εμένα, Γιώργο. Ελπίζω να σε βοήθησα και εσένα και τους δισεκατομμύρια ανθρώπους που μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα. Είναι χαρά μου να είμαι εδώ, να σας δίνω αγάπη, να σας δίνω γνώση και να σας Ιατρική.