Punchline.gr

View Original

3,5 στάσεις που έμαθα ατενίζοντας τους γείτονες μου να κάνουν σεξ κάθε Δευτέρα στις 12:30

Ξύπνησα από το φως του ηλίου που αγκάλιαζε το πρόσωπο μου με ελπίδες, όνειρα και μελάνωμα. Άλλη μια Δευτέρα ξημέρωσε. Πρώτη μέρα της εβδομάδας. Δεύτερη αν είσαι ανώμαλος και μετράς την Κυριακή σαν πρώτη. Όπως κάθε μέρα, η φάση είναι καφές, τσιγάρο, χέσιμο και μαλακία. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.

Ενώ η εξίσωση καφές+τσιγάρο=χέσιμο είχε απόλυτη επιτυχία, την ώρα της μαλακίας συνέβη κάτι περίεργο. Όπως είχα εισέλθει στον βρομερό κόσμο του ιντερνετικού πορνό κι έβλεπα τζιφάκια με τίτλους όπως “quadruple double anal, teen asian girl swallows 20 loads of beer και shit happens”, παρατήρησα έξω από το παράθυρο μου και είδα ότι το απέναντι διαμέρισμα είχε νέους ενοικιαστές.

Ο προηγούμενος ενοικιαστής, writer στο punchline.gr, είχε αυτοκτονήσει πριν 3 μήνες. Δημήτρη, θαρρώ, τον λέγανε. Πάντων τέλος, οι νέοι ενοικιαστές όχι μόνο είχαν μετακομίσει, αλλά την ώρα που τους είδα, περίπου 12:30, έκαναν σεξ. Θα έλεγα πρωινό σεξ, αλλά είχε περάσει 12. Θα έλεγα μεσημεριανό σεξ, αλλά όλοι ξέρουμε πως το μεσημέρι ξεκινά μετά τις 2. Ας πούμε ότι κάνανε δεκατιανό σεξ. Όχι απλά έκαναν σεξ και τους έβλεπα καθώς έδινα στον εαυτό μου ικανοποίηση με το αριστερό μου χέρι, αλλά το κάνανε και σε στάση που δεν γνώριζα.

Την ονόμασα “ιεραποστολικό”. Η κοπέλα ήταν ντυμένη σαν οκτάχρονο αγοράκι από την Αφρική και ο άντρας ήταν ντυμένος σαν παπάς. Στην αρχή, της έμαθε τις αξίες του χριστιανισμού, της αγάπης και του ΠΑΟΚ και μετά της έκανε “κρίνο” στο στόμα, το οποίο γέμισε γύρη, πέταλα και μέλισσες. Ευτυχώς, δεν είχε αλλεργία στα λουλούδια.

Πέρασε μια εβδομάδα. Κάθε μέρα κοιτούσα στο μπαλκόνι περιμένοντας να δω αυτό το αρρωστημένα παθιασμένο ζευγάρι να κάνει έρωτα σαν δυο άλμπατρος σε οίστρο. Τίποτα.

Την Δευτέρα, όμως, έγινα μάρτυρας σε ένα θαύμα. Στις 12:30 οι νέοι μου γείτονες εμφανίστηκαν. Πραγματοποίησαν τον γυμνό χορό σε ακόμη μία στάση που δεν γνώριζα.

Την ονόμασα “μωαμεθανικό”. Έκαναν σεξ μπρούμυτα και όταν ο άντρας ήταν έτοιμος να έρθει σε οργασμό της είπε:

“Άνοιξε το στόμα σου για το αεροπλανάκι”, το οποίο έβαλε μετά ευλαβικά στο στόμα της όπου και εξερράγη. Ακαριαία, χιλιάδες άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο. Τον ρώτησε πόσο καλά πέρασε και της απάντησε:

“11/9”.

“Μήπως εννοείς 9/11; Αλλιώς δεν βγάζει νόημα αυτό το αστείο”.

“Προφανώς και εννοώ 11/9. Δεν είμαι καθυστερημένος. Είναι κοινή λογική. Πρώτα μπαίνει η μέρα και μετά ο μήνας”.

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε. Ήλπιζα ότι θα με αξιώσει ο Θεός να τους ξαναδώ να κάνουν τέχνη την ένωση των κορμιών τους. Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυνανίστηκα τόσο καλά τις δύο προηγούμενες φορές, που πλέον δεν με καύλωναν πιο απλά πράγματα όπως το anal prolapse. Είχα εθιστεί στα ζουμιά τους.

Οι προσευχές μου εισακούστηκαν. Δευτέρα. 12:30. Νέα στάση. Την ονόμασα “σατανικό”. Η κοπέλα είχε περίοδο. Το ήξερα γιατί ίσως να έψαχνα τα σκουπίδια τους για να βρίσκω πράγματα τους και να τα μυρίζω όταν δίνω στον εαυτό μου αυτό που δεν μου έδωσε ποτέ καμία γυναίκα. Ίσως.

Ο άντρας πήρε με τα δάχτυλα του λίγο αίμα, ζωγράφισε μια πεντάλφα στο πάτωμα και μετά προχώρησε στο σοδομισμό της γυναίκας μέσα στην πεντάλφα. Όταν τελειώσανε και οι δύο (Ναι. Η γυναίκα τελείωσε. Αστικοί μύθοι λένε ότι καμιά φορά τυχαίνει.), ο άντρας έβγαλε κέρατα τράγου στο κεφάλι του και η κοπέλα έβγαλε το πέος του από τον κώλο της.

Ο χρόνος πέρασε γρήγορα. Η μέρα ήταν και πάλι Δευτέρα και ήμουν πανέτοιμος να δω τους Michael Schumacher και Mika Hakkinen του έρωτα εν δράση. Εμφανίστηκαν στο παράθυρο σαν δυο σπουργίτια που τα έφερε εδώ το ρεύμα της υφαλοκρηπίδας της Πάφου. Ήταν έτοιμοι να πατήσουν σε σεξουαλικούς πλανήτες που δεν είχε ξαναπατήσει ποτέ άνθρωπος.

Πάλι νέα στάση. Αυτό που είδα έκανε το μυαλό μου να πάθει “ΜΠΟΥΜ”. Την ονόμασα στα 4. Δεν την ονόμασα όταν ήμουνα εγώ στα 4. Την ονόμασα “στα 4”.

Όπως γλυφόντουσαν, ο άντρας έπνιξε την γυναίκα με τα γυμνά του χέρια. Μετά πήρε ένα τσεκούρι και την έκοψε σε 4 κομμάτια με τα οποία έπειτα ερωτοτρόπησε με πολύ περίεργους τρόπους. Στο τρίτο κομμάτι πήρα τηλέφωνο την αστυνομία. Γιατί στο τρίτο; Γιατί είχα μια δουλειά να τελειώσω. Ό,τι και αν έκανα δεν θα άλλαζε το γεγονός ότι την σκότωσε. Το να μην έρθω σε οργασμό δεν θα την έφερνε πίσω στη ζωή...