Punchline.gr

View Original

Πώς να γοητεύσετε τον online ποδολάγνο stalker σας χωρίς να το βάλει στα πόδια

Γεννηθήκατε με ένα χάρισμα. Ο Freddie Mercury είχε την μουσική, η Maria Sharapova έχει το tennis, και εσείς τις γοητευτικές πατούσες σας.

Όλα ξεκίνησαν με ένα post στο Instagram. Τεσσεράμισι κόκκοι άμμου κάλυπταν τα δαχτυλάκια σας, αφήνοντας λίγα στην φαντασία. Οι πρώτες εκδηλώσεις θαυμασμού δεν αργούν. Ένας τύπος κάνει like σε όλες σας τις photo. Προφανώς είναι stalker, αλλά και ωραίο παιδί. Το άρθρο αυτό ήρθε να σας μυήσει στην τέχνη της αποπλάνησης για να γοητεύσετε τον ποδολάγνο stalker σας.

“Dehydration is the enemy”.
Charlie Harper.

Το πρώτο βήμα είναι η σωστή περιποίηση των πατουσών σας. Δεν τις θέλουμε ξερές και αποτυχημένες σαν την σχέση μου με τα μαθηματικά. Γεμίστε μια λεκάνη με γάλα αμυγδάλου και αιθέρια έλαια. Προσφέρτε ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο στην καμάρα σας. Οι πατούσες σας θα νιώσουν για λίγο σαν την Κλεοπάτρα. Μια απεσταλμένη των θεών στην γη, έτοιμη να κατακτήσει τον ιντερνετικό stalker Αντώνιο, που την επιθυμεί όπως η Αμερική το πετρέλαιο. Όπως ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Όπως η μάνα μου να μπω στην λίστα των αναπληρωτών. Σκουπίστε τις πατούσες σας με μια μεταξωτή πετσέτα, για απαλή και αξεπέραστη αίσθηση, υπό τους ήχους του “take my breath away”, και είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Στην συνέχεια, επισκεφθείτε ένα κέντρο ομορφιάς για ένα foot spa και μία απολέπιση. Τα ψαράκια και οι κοπέλες του spa θα κάνουν τις πατούσες σας το επόμενο εξώφυλλο της vogue, τη νέα πρωταγωνίστρια του “λεωφορείον ο πόθος”, το νέο, παγκόσμιο sex symbol. Η “Angelina Jolie των ποδολάγνων” είναι ένας χαρακτηρισμός που αξίζει στις πατούσες σας.

Τα θεμέλια για να σαγηνεύσετε τον θαυμαστή σας, έχουν μπει όπως το νερό στ' αυλάκι. Όπως και σε μια οικοδομή, αφού μπουν τα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά, το επόμενο βήμα είναι το βάψιμο.

Φυσικές αποχρώσεις σε σκιές make up και κραγιόν είναι μια must επιλογή. Αφιερώστε χρόνο στο μακιγιάζ των πατουσών σας. Μια σωστή γραμμή eyeliner στα νύχια και ένα καλοσχεδιασμένο περίγραμμα κραγιόν στα δαχτυλάκια των ποδιών για να τρελάνετε τον ποδολάγνο παίδαρο. Φυσικά, μην ξεχνάτε την φτέρνα. Αυτήν την άγρια ομορφιά του ποδιού που θα γδάρει κάθε ενδοιασμό του stalker σας και θα τον μαγέψει ολοκληρωτικά.

Τελευταίο βήμα; Η κατάλληλη ενδυμασία. Το πιο κρίσιμο κι απαιτητικό κομμάτι, καθώς η κάλτσα είναι ο καθρέφτης της πατούσας. Η κομψότητα και η sexy διάθεση μίας λεπτής, μαύρης κάλτσας με μια τρύπα ανάμεσα στο δεύτερο και τρίτο δάχτυλο δεν είναι ποτέ λάθος. Το μαύρο χρώμα τονίζει τις καμπύλες της πατούσας σας, καθώς το σκίσιμο θα τον βάλει σε πονηρές σκέψεις. Ίσως πάλι να επιλέξετε ένα πιο προκλητικό ντύσιμο. Μια διχτυωτή κάλτσα και μια έντονη κολόνια που αγκαλιάζει τέλεια την πατούσα, τα δάχτυλα και τον κάλο που βγάλατε από τις 3 ώρες ορθοστασίας στην εφορία. Αν πάλι να θέλετε κάτι πιο σεμνό, κάτι που να εξάπτει την φαντασία, μια μάλλινη κάλτσα είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Το ζιβάγκο της πατούσας ταιριάζει στο στυλ που θέλετε.

Μην ξεχνάτε πως το κατάλληλο παπούτσι μπορεί να εξυψώσει το πόδι σας ως εκεί που επιτρέπει η ευλυγισία σας. Μια γόβα στιλέτο ή ένα χαμηλό oxford; Ανοίξτε το instagram και αφήστε τις πατούσες σας να μεγαλουργήσουν. Θα ποζάρουν με γοητεία και αυτοπεποίθηση. Άψογες κι έτοιμες να μπουν στα βραβεία Guinness, στα επτά θαύματα του κόσμου και στο στόμα του stalker θαυμαστή σας. Πολύ σύντομα τα like, η καρδιά του, αλλά και η γλώσσα του θα σας ανήκουν.

Υ.Γ: “Τα τρία πιο όμορφα θεάματα σε αυτό τον κόσμο είναι ένα πλοίο με όλα τα πανιά του ανοιχτά, ένα άλογο που καλπάζει ,και οι πατούσες σας”
Honoré de Balzac (Γάλλος συγγραφέας)

Υ.Γ2: Τα λόγια του παραπάνω γάλλου συγγραφέα ενδέχεται να έχουν παραφραστεί

Υ.Γ3: Κανένας Γάλλος συγγραφέας δεν κινδύνεψε κατά την δημιουργία αυτού του άρθρου.