Punchline.gr

View Original

Friendzone Summer Camp: Εγγράψου και προετοιμάσου για το αναπόφευκτο.

1:32 π.μ.

Έχω τσιμπήσει ένα Xanax και περιμένω να με πάρει ο ύπνος, για να έρθω 12 ώρες πιο κοντά στο θάνατο. Ξέρω ότι σας έλειψα, οπότε να ‘μαι. Έτοιμος για άλλο ένα κείμενο που μοιάζει με οπιούχο όνειρο. Είναι καλοκαίρι, και η διατροφή μου αποτελείται από μπίρες, αναψυκτικά, και αυτολύπηση.

Μιας και φτάσαμε σε αυτή την εποχή του χρόνου, είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με την κατασκήνωση. Όχι απλώς με μια, όποια και όποια, κατασκήνωση, αλλά με αυτήν που θα σε προετοιμάσει για το χειρότερο χτύπημα της ζωής. Το Friendzone. Αν και αυτή η λέξη δεν μου αρέσει, καθώς έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο και από το μουνί της Adriana Chechik, είναι η καλύτερη για να περιγράψει αυτό το Λουσιφερικό μαρτύριο επί Γης. Σε αυτή την κατασκήνωση στέλνουν όλοι οι γονείς τους γιους τους, αν τους αγαπάνε πραγματικά. Εκτός βέβαια από τους Εβραίους, που λόγω παράδοσης, στέλνουν τα παιδιά τους σε concentration camps.

Friendzone Summer Camp

Μέρα 1η

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, και η καλή κατασκήνωση από την πρώτη μέρα φαίνεται, οπότε το καλό πρωί από την κατασκήνωση φαίνεται. Η πρώτη μέρα είναι και η πιο σημαντική. Μαζεύονται όλοι οι νέοι κατασκηνωτές στη σάλα του κεντρικού κτηρίου και ακούνε άντρες, που έχουν επιβιώσει από το μαρτύριο, να λένε τις προσωπικές τους ιστορίες για το πως μπήκανε στο friendzone. Σκοπός της ημέρας είναι να μάθουμε πως μπορεί να συμβεί στον καθένα. Όμως, με προσπάθειες, πείσμα και πολύ ψυχοθεραπεία όλοι μπορούμε να το ξεπεράσουμε.

Μέρα 2η

Μέρα αυτοάμυνας. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και η καλύτερη επίθεση είναι η Sheer Cold. Τη 2η μέρα μαθαίνουμε στα παιδιά πως να αποφύγουν να μπουν εξαρχής στο friendzone. Κινήσεις αυτοάμυνας από διακεκριμένους καθηγητές Ψυχίου Ζίτσου, από το Θιβέτ, διδάσκονται στους μαθητές. Τεχνικές όπως η “αν ξεκινήσει να σου λέει τα γκομενικά της, καβάλα το αυτοκίνητο σου, την μηχανή σου, το lime σου και φύγε όσο μακριά μπορείς. Τόσο μακριά που δεν θα μπορείς να την δεις λόγω της καμπυλότητας της Γης. ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΗ. ΜΠΑΛΑ. ΚΥΚΛΟΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. ΣΦΑΙΡΑ.”

Μέρα 3η

Στα μισά της εκπαίδευσης τους, οι επίδοξοι, εραστές-νεανίες μαθαίνουν πως να μετατρέψουν το “όχι “σε “ναι”. Πως να κάνουν το “όχι, μη με φιλάς, σε βλέπω σαν φίλο”, να γίνει “όχι μη… μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.” ΑΣΤΕΙΑΚΙ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ειδικοί μελετητές της γυναικείας ψυχοσύνθεσης, αλλά και της ρητορίας τους, διδάσκουν τα skills για να μπορούν να κάνουν κάθε γυναίκα να τους ερωτευτεί. Το ξόρκι, όμως, πιάνει μόνο μια φορά, καθώς χρειάζεται φτερά νυχτερίδας, κολπικό υγρό της Μόνικας της Μπελούτσης και αρχίδια μονόκερου. Και όλοι ξέρουμε ότι σε κάθε άνθρωπο αντιστοιχεί μόνο ένας μονόκερος.

Μέρα 4η

Ώρα για διαχείριση. Μπήκες στο friendzone. Εσύ δεν το είδες να έρχεται, γιατί σε τύφλωσε ο έρωτας. Οι φίλοι σου το είδαν, γιατί έχουν λογική. Η μόνη γνωστή λύση είναι ψυχοθεραπεία. Χιλιάδες ώρες ψυχοθεραπείας για να καταλήξεις να αποδεχτείς πως είστε φίλοι και είναι λογικό να σου λέει πως χθες έκανε one night stand, και να τα λέτε σαν φιλενάδες και να βρεις το δίκανο του θείου σου, που το έχει για να κυνηγάει σπουργίτια, και να τινάξεις τα μυαλά σου στον αέρα.

Μέρα 5η

Τελευταία μέρα της κατασκήνωσης. Κάνουμε μια επανάληψη-ανακεφαλαίωση και βάζουμε όλα τα παιδιά σε ένα υποθετικό σενάριο friendzone, όπου με virtual reality πρέπει να το αντιμετωπίσουν και να βγουν αλωβητοι. Όσοι πετύχουν, θα πάρουν παγωτό. Μεταξύ μας, όλοι θα πάρουν παγωτό, γιατί είναι καλά παιδιά. Η μέρα τελειώνει με το δώρο της κατασκήνωσης προς τους μαθητές που είναι και ο λόγος που η συμμετοχή κάθε ατόμου στην κατασκήνωση κοστίζει 200 ευρώ. Όλοι οι μαθητές έχουν δώρο μια πίπα από μια ιερόδουλη και φεύγουν χαρούμενοι και βλέποντας το ποτήρι της ζωής μισογεμάτο (με το σπέρμα τους).

*Όλοι οι μαθητές ήταν τουλάχιστον 18 ετών και γι αυτό μπορούσαν να δεχτούν πεολοχία υπό πληρωμή από μια επαγγελματία*