Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Ανθρωποθυσία : 4 τρόποι να γίνει πιο ευχάριστη για όλους τους συμμετέχοντες.

Ανθρωποθυσία : 4 τρόποι να γίνει πιο ευχάριστη για όλους τους συμμετέχοντες.

Φίλες, φίλοι και δεινόσαυροι, πόσες φορές σας έχει τύχει να πάτε σε ανθρωποθυσία και σε κάποια στιγμή να νιώσετε ότι η τελετή έγινε λίγο αμήχανη; Φορέσατε το καλό σας συνολάκι, με το κεφάλι τράγου, πήγατε στο βουνό την μέρα που είχε πανσέληνο και όταν ο Ιερέας επιχείρησε να θυσιάσει ένα παιδί, πετάχτηκε η μάνα του και άρχισε να κλαίει. Awkwaaaaaaaard! Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο σε μια ανθρωποθυσία από έναν heckler.

Για να μην έχετε ξανά αμήχανες στιγμές στις ανθρωποθυσίες, σας έχω 1+1+1+1 τρόπους για να κάνετε την ανθρωποθυσία ευχάριστη για όλους. Παππούδες, ενήλικες, παιδιά και δεινόσαυρους. Γιατί η ανθρωποθυσία, όπως ο γάμος και τα βαφτίσια, χρειάζεται καλά ρούχα, θετική διάθεση και κάποιον που του αρέσουν τα παιδάκια.

1) Λοταρία

Σε όλες τις ανθρωποθυσίες που έχει τύχει να παρακολουθήσω, ο άνθρωπος που θα θυσιαζόταν το γνώριζε από πριν.Η πρότερη γνώση όμως, πως όλο το χωριό σκοπεύει να σε δει να πεθαίνεις για χάρη του Εωσφόρου, μπορεί να αποτελέσει πηγή άγχους. Η λύση είναι απλή. Μαζεύεται όλο το χωριό, χωρίς να έχει αποφασίσει ποιος θα θυσιαστεί, και γίνεται μια κλήρωση. Έτσι, όποιος και να θυσιαστεί, δεν θα προλάβει να στεναχωρηθεί για τον επικείμενο θάνατο του στο βωμό του τίποτα.

Bonus: Με αυτό τον τρόπο μπορούν όλοι να βάλουν στοίχημα για το ποιος θα τύχει να θυσιαστεί και όποιος το βρει κερδίζει ασυλία για την επόμενη ανθρωποθυσία.

2) Ποικιλομορφία

Έχεις συμμετάσχει σε 37 ανθρωποθυσίες. Κάθε φορά, η θυσία γίνεται με αποκεφαλισμό. Είναι λογικό να έχεις βαρεθεί να βλέπεις κεφάλια να κόβονται, λες και είναι φοιτητές στο Φυσικό Ιωαννίνων. Για έξτρα ενδιαφέρον για όλους, η θυσία χρειάζεται ποικιλομορφία. Χρησιμοποιήστε ένα όπλο για να του τινάξετε τα μυαλά στον αέρα. Αγοράστε ένα λιοντάρι από την μαύρη αγορά της Αφρικής (δηλαδή την κανονική αγορά της Αφρικής) και βάλτε το να φάει το θύμα. Κάντε μια τελετή με θεματική “Βάπτιση” και πνίξτε το θύμα στην κολυμπήθρα. Αυτοσχεδιάστε, ρωτήστε φίλους για ιδέες. Go crazy...

3) Παιδιά

Και με τα παιδιά τι θα γίνει, Δημήτρη; Ευχαριστώ πολύ για την ερώτηση, Δημήτρη. Παρακαλώ, Δημήτρη. Αν ρωτήσετε ένα παιδί πως περνάει σε μια ανθρωποθυσία θα σας πει ότι βαριέται αφόρητα. Αυτό έχει ως συνέπεια κάποια παιδιά να κάνουν φασαρία. Για να σκάσουν, λοιπόν, τα μικρά διαβολάκια και να απολαύσετε και εσείς την τελετή, βάλτε τα στο παιχνίδι.Θυσία με λιθοβολισμό. Τις πέτρες θα τις πετάνε τα παιδάκια. Στο τέλος, δώστε σε όλα τα παιδάκια μια καραμέλα. Ο μικρός μας φίλος που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα, κερδίζει μια επιπλέον καραμέλα καθώς και  την πέτρα που του έδωσε την νίκη (για να έχει ένα ενθύμιο) Επίσης, κερδίζει ένα τατουάζ δάκρυ κάτω από το μάτι.

4) Ευλόγηcον

Μην ξεχνάμε ότι στις θυσίες δεν υπάρχει μόνο το θύμα, αλλά και ο θύτης. Ο ιερέας, ο οποίος τα κάνει όλα αφιλοκερδώς για το καλό της κοινότητας, της χώρας και του Λούσι. Για να πείτε λοιπόν ένα ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο κάντε του ένα δώρο. Βάλτε όλοι μαζί λεφτά και αγοράστε του ένα καινούργιο σετ ανοξείδωτων, κεραμικών μαχαιριών από τελεμάρκετινγκ (19.99$ και δώρο ένας φακός που λειτουργεί ΚΑΙ στο σκοτάδι) για να κόβει κεφάλια λες και είναι βούτυρο.

Η Ανθρωποθυσία αποτελεί μια τελετή που κάθε ένας από εμάς πρέπει να παρακολουθήσει, αν θέλει κάποτε να είναι τυχερός και να πάει στην κόλαση. Οπότε, προσπαθήστε όλοι μαζί για να γίνει πιο ευχάριστη εμπειρία για εσάς, για τα παιδιά σας, για τους γύρω σας και γεια σου τι κάνεις πάντα καλά ευχαριστώ.

ΣΟΚ: Έχω λαγό και δεν έχει ουρά.

ΣΟΚ: Έχω λαγό και δεν έχει ουρά.

Προπέλα Τσάο: Η αρχή, η μέση και το...

Προπέλα Τσάο: Η αρχή, η μέση και το...