Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Πώς να κάνεις κεφάλι, ακόμα κι αν δεν έχεις όλα τα οστά στο κρανίο.

Πώς να κάνεις κεφάλι, ακόμα κι αν δεν έχεις όλα τα οστά στο κρανίο.

Έχεις μόλις πάρει μεταχειρισμένο από το μικρό σου ξαδερφάκι, έναν ανθρώπινο, συναρμολογούμενο σκελετό. Oπότε, πλέον, έχεις κι ένα ξαδερφάκι ασπόνδυλο. Συνειδητοποιείς πως δεν έχεις όλα τα κομμάτια. Σου λείπει λίγο ινιακό οστό, ένας τραπεζίτης κι ένας λογιστής.

Το ξαδερφάκι σου τραυματίστηκε την τελευταία φορά που παίζατε. Αναλογίζεσαι εάν τελικά άξιζε να αγοράσεις πλαστικό σκελετό. Προφανώς και όχι. Προτιμάμε βιολογικά προϊόντα.

Θα δώσω λύση στο πρόβλημα που σε ταλανίζει, ακολούθησέ με. Θα σε κάνω και follow back!

Κατ’ αρχάς, η δουλειά θέλει καλοπέραση! Κέρνα τον εαυτό σου από μία μπίρα για κάθε κοκκαλάκι που κατορθώνεις να προσθέσεις επιτυχώς σ’ αυτόν τον σκελετό από τα ΙΚΕΑ, σ’ αυτό το οστέινο Tetris, σ’ αυτό το τυπικό μοντέλο πασαρέλας. Ξεκίνα τη συναρμολόγηση από τα κάτω άκρα, πίνοντας την πρώτη σου μπίρα. Η συναρμολόγηση είναι αρκετά χρονοβόρα, οπότε να ξέρεις ότι μπορεί να μείνεις όλη μέρα στο πόδι.

Δώσε ιδιαίτερη σημασία στο πέλμα, ώστε το δημιούργημά σου να μπορεί να ελκύσει και ποδολάγνους σκελετούς. Δύσκολο κοινό. Όσο όμορφο κι αν σου φανεί το αποτέλεσμα, μην ενθουσιαστείς και βάλεις τις φωνές. Μείνε ήσυχος στις μύτες των ποδιών. Στο αμέσως επόμενο σημείο του σκελετού, μη δώσεις τόση σημασία. Γάμπα το!

Σύντομα θα φτάσεις στο μπούτι, που είναι το θελκτικότερο σημείο μιας γυναίκας και το νοστιμότερο κομμάτι ενός κοτόπουλου. Φυσιολογικά, θα ήσουν στις τρεις μπίρες, αλλά το μπούτι σε ενέπνευσε να πιεις άλλη μία σκεπτόμενος τα μπούτια της Αννούλας, και άλλες δύο τρώγοντας τα μπούτια της κοτούλας. Πάει η πρώτη εξάδα.

Επόμενο βήμα, η λεκάνη. Πήγαινε να κάνεις εμετό και γύρνα να συνεχίσεις με τον σκελετό. Ανοίγοντας την επόμενη εξάδα μπίρες, ξεκίνα να φτιάξεις την λεκάνη ή πιο επίσημα, την πύελο. Για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να συγκολλήσεις μεταξύ τους τα δύο ανώνυμα οστά. Τα οποία, αφού έχουν όνομα δεν είναι ανώνυμα, αλλά επώνυμα. Και το επώνυμα με το ανώνυμα, είναι αντώνυμα.

Έχεις αρχίσει να μπερδεύεσαι; Σκάσε και κόλλα τα κόκκαλα.

Ήρθε η ώρα για τον κορμό. Όχι ηλίθιε, δεν θα φας. Για τον κορμό του σκελετού σου, λέω. Ξεκίνα με την σπονδυλική στήλη. Ένωσε τους σπονδύλους και φρόντισε να μην κινούνται. Να είναι σπονδυλική στήλη άλατος. Πιες άλλες δύο μπίρες μέχρι να ξεμπερδέψεις. Για το μπροστινό τμήμα θα χρησιμοποιήσεις τις 12 πλευρές που μπαίνουν και στις δύο πλευρές, από έξι στην κάθε πλευρά. Έτσι, κατασκευάζουμε τα πλευρά.

Είπα σκάσε και κόλλα μεταξύ τους τα κόκκαλα!

Προτελευταίο βήμα, τα χέρια. Με τόσο που έχεις πιει, δεν θα τα καταφέρεις μόνος σου. Ξεκίνησε εσύ με το πρώτο και μετά φώναξε τον φίλο σου να βάλει ένα χεράκι. Θα του δώσεις ό,τι συμβουλές χρειαστεί, μιας που τα γνωρίζεις από πρώτο χέρι. Προσοχή, αν φτάσετε νωρίς στην κερκίδα και στην ωλένη, σημαίνει ότι έχετε βάλει ψηλά τον πήχη! Αλλά αν ως εκεί έχουν πάει όλα καλά, το τελευταίο κομμάτι θα το παίζεις στα δάχτυλα.

Αν ακολούθησες τις συμβουλές μου κατά γράμμα, έχεις τελειώσει με τη συναρμολόγηση του σκελετού σου. Τα οστά του κρανίου παράτησέ τα εντελώς. Με τόσες μπίρες που έχεις πιει, έχεις ήδη κάνει κεφάλι.

3 τρόποι να αναθερμάνεις την σχέση με την παντρεμένη πρώην σου.

3 τρόποι να αναθερμάνεις την σχέση με την παντρεμένη πρώην σου.

Λιώνοντας τον πάγο. Μία ερωτική ιστορία ενός ανθρώπου με χιονάνθρωπο.

Λιώνοντας τον πάγο. Μία ερωτική ιστορία ενός ανθρώπου με χιονάνθρωπο.