Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Φόρεμα Κοκαΐνης: Η νέα τάση που τραβάει μια νέα γραμμή στο χωρό της μόδας.

Φόρεμα Κοκαΐνης: Η νέα τάση που τραβάει μια νέα γραμμή στο χωρό της μόδας.

Ιδιοφυία ή κακόγουστη; Πρωτοπόρος ή παρωχημένη; Τσιμισκή ή Εγνατία; Μπορεί οι απόψεις να διίστανται, αλλά όλοι συμφωνούν σε κάτι. Η σχεδιάστρια μόδας Δόμνα Καλαμάκη είναι άκρως τολμηρή, έχει φαντασία και ξέρει πως να κάνει με τα φορέματά της, να γουρλώνουν όλοι τα μάτια.

Μιλάμε, φυσικά, για το νέο φόρεμα κοκαΐνης, το οποίο θραύση στα κυριλέ πάρτι της καλής κοινωνίας.

To Punchline.gr και ο γάλλος δημοσιογράφος μόδας μας Evri Procteau, κατάφεραν να κλείσουν μια τετ-α-τετ συνέντευξη, με την εκκεντρική σχεδιάστρια μόδας, όπου μας μίλησε για τη νέα γραμμή μόδας που θα μας ανοίξει τα ρουθούνια.

Την συναντήσαμε λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για το fashion show του Μιλάνου, όπου το φόρεμα θα κάνει την πρώτη του ευρωπαϊκή εμφάνιση.

E.P: Μιλήστε μας λίγο, για την ιδέα. Πως εμπνευστήκατε ένα φόρεμα φτιαγμένο αποκλειστικά από κοκαΐνη;

Δ.Κ: Μετά την προηγούμενή μας πετυχημένη καμπάνια, όπου φτιάξαμε εσώρουχα αποκλειστικά για τα παιδιά της Αφρικής, ήθελα να ασχοληθώ με κάτι διαφορετικό. Ήθελα να δείξω ότι δεν είμαι απλώς μια θεόσταλτη που ήρθε να ντύσει τον τρίτο κόσμο. Για καιρό όμως, δεν έβρισκα κάποιο passion project. Μέχρι που σε ένα πάρτι στη βίλα του συγχωρεμένου του Ασλάνη, καθόμουν κοντά στην πισίνα και κάποιος, από πάνω μου, έτρωγε ντόνατ με μαρμελάδα βερίκοκο. Ένιωσα να πέφτει στον ώμο μου η άχνη και ενστικτωδώς τη ρούφηξα με τη μύτη. Αυτός ήταν και ο σπόρος για να γεννηθεί η τελευταία μου δημιουργία.

Ε.Ρ: Είναι μια δημιουργία που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Θετικές και αρνητικές. Οι αρνητικές, ως επί το πλείστον, κάνουν λόγο για ένα ελιτιστικό φόρεμα της υψηλής κοινωνίας που δεν θα είναι προσβάσιμο σε απλές, καθημερινές γυναίκες. Πως απαντάτε σε αυτό;

Δ.Κ: Ναι, ήταν μια ανησυχία που είχαμε από τα πρώτα στάδια σχεδιασμού. Ευτυχώς, το οικονομικό τμήμα, μας ενημέρωσε πως μπορούμε να κατεβάσουμε το κόστος λιανικής.

Νοθεύσαμε τα φορέματα με διάφορες ουσίες. Βορικό οξύ, καφεΐνη, κρεατίνη, ακόμα και με απορρυπαντικό. Κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας, για να μπορεί η κάθε γυναίκα να έχει ένα φόρεμα κοκαΐνης από τον οίκο Καλαμάκη.

“Πάλι καλά που δεν εμπνευστήκαμε φορέματα από μαριχουάνα, γιατί θα έπρεπε να τα κάνουμε σκανκ. Κι εγώ δεν θα το ήθελα για τις πελάτισσές μου αυτό”.

Ε.Ρ: Ακόμα εκπληκτικό ήταν το γεγονός ότι πολλά μοντέλα πιάστηκαν στα χέρια, καθώς όλες ήθελαν να το φορέσουν. Μάλιστα υπήρξαν φήμες για σοβαρούς τραυματισμούς. Θα μπορούσατε να μας πείτε αν ισχύει κάτι τέτοιο;

Δ.Κ: Όλες οι τσούπρες ήθελαν να μπουν στο φόρεμα. Είναι αλήθεια ότι κάποιες έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο και κατέληξαν με κάποια μικροτραύματα ή και στη φυλακή για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Αλλά αυτό θέλει ο οίκος Καλαμάκη. Να εξωτερικεύσει την άγρια πλευρά των γυναικών. Επίσης, βοήθησε τα μοντέλα, διότι από τότε που το φόρεσαν άρχισαν να χάνουν κιλά, τους κόπηκε η όρεξη και είχαν περισσότερη ενέργεια. Όταν το έβγαζαν βέβαια, άρχιζαν τα προβλήματα. Μερικά μοντέλα εμφάνισαν συμπτώματα παράνοιας και ιδιαίτερου άγχους. Κάποια δεν μπορούσαν να κοιμηθούν. Μερικές έφτασαν και μέχρι την αυτοκτονία. Αλλά ξέρετε τι λένε. Η ομορφιά κοστίζει.

Ε.Ρ: Μάλιστα. Μερικοί από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές μόδας λένε ότι προβάρουν τα ρούχα τους και οι ίδιοι κάποιες φορές. Ισχύει αυτό για εσάς;

Δ.Κ: I don’t get high on my own supply, darling.

Αυτές ήταν και οι μόνες ερωτήσεις που κατάφερε να αποσπάσει το punchline.gr από τη διάσημη μοδίστρα, προτού αναχωρήσει για το Μιλάνο.

Δυστυχώς, η επίδειξη στο Μιλάνο δεν έληξε καλά, καθώς το μοντέλο με το φόρεμα έγινε θυσία στους θεούς της μόδας για μια καλύτερη σοδιά κοκαΐνης για την επόμενη σεζόν.

“Αν δε σνιφάρεις από sideboob, δεν αξίζει να έχεις αυτό το φόρεμα”.

Τα τελευταία καταγεγραμμένα λόγια της Ντονατέλα Βερσάτσε

Έρευνες δείχνουν πώς η Δικτατορία του '67 επηρέασε αρνητικά τον κλάδο των κλειδαράδων.

Έρευνες δείχνουν πώς η Δικτατορία του '67 επηρέασε αρνητικά τον κλάδο των κλειδαράδων.

3 πόζες bikram yoga για να εντυπωσιάσετε τον γαλατά της γειτονιάς.

3 πόζες bikram yoga για να εντυπωσιάσετε τον γαλατά της γειτονιάς.