Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Εύοσμος ή Μάλαγα: Το καλύτερο μέρος για να θάψεις ένα πτώμα

Εύοσμος ή Μάλαγα: Το καλύτερο μέρος για να θάψεις ένα πτώμα

Ένα ταξίδι απαιτεί προετοιμασία. Το ίδιο κι ένας φόνος.

Αεροπλάνο ή τρένο; Βαλίτσες ή backpack; Μαχαίρι ή ασφαλειδοτσίμπιδο 180mm; Τόσες πολλές επιλογές συχνά οδηγούν σε παράλυση. Και όταν τα άκρα σας δεν λειτουργούν, γίνεται δύσκολο να αφαιρέσετε μία ζωή. 

Ταξιδεύοντας τον κόσμο, είναι δύσκολο να μην προσέξετε πως κάθε πόλη έχει τις ειδυλλιακές γωνιές της, όπου μπορείτε να απολαύσετε αξέχαστες, τελευταίες στιγμές με το θύμα σας. Τα γραφικά καντούνια της Κέρκυρας αποτελούν την καλύτερη επιλογή για κάθε βιαστή. Η άπλα της Veniche Beach συνδυάζει χώμα και ωκεανό για να κρύψει κανείς την κάθε του ατασθαλία. Όμως κανένα μέρος δεν προσφέρεται για την συγκάλυψη μίας δολοφονίας όσο ο Εύοσμος και η Μάλαγα.

Στον εξωτικό Εύοσμο, πάνω από 70.000 άνθρωποι μπορούν να αποτελέσουν τον επόμενο τυχερό που θα συναντήσει το εργαλείο της επιλογής σας. Αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και την δημιουργικότητά σας ακονισμένη. Πραγματοποιήστε μία απογευματινή βόλτα γύρω από τις αμέτρητες, αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής. Ένα γυμνασμένο θύμα αυξάνει το ρίσκο, αλλά και την απόλαυση.

Η Μάλαγα χαρακτηρίζεται ως ένας ασύγκριτος, ταξιδιωτικός προορισμός και υπάρχει λόγος. Βουνό και θάλασσα. Μια μοντέρνα ματιά περικυκλωμένη από τα κτίσματα του παρελθόντος. Αυτή η ισπανική Καβάλα κρύβει μυστικά που οφείλετε να ανακαλύψετε, καίγοντας τα ματωμένα ρούχα σας στην παραλία El Pedregalejo. Νιώστε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας, ατενίζοντας το άψυχο σαρκίο του ναυαγοσώστη να βυθίζεται στο καταγάλανο τοπίο της Μεσογείου.

Μία απλή αναζήτηση στο internet θα σας πείσει για το σπουδαιότερο, εξαγώγιμο προϊόν του Ευόσμου. Ταβέρνες βγαλμένες από το όνειρο κάθε φαν του Καζαντζίδη γεμίζουν τσίκνα την περιοχή που αναφέρει την μυρωδιά στο όνομά της. Συνδυάστε φαγητό και διασκέδαση τοποθετώντας το διαμελισμένο κουφάρι του σερβιτόρου δίπλα στην γουρουνοπούλα και καλή σας όρεξη. 

Απαγορεύεται να επισκεφτείτε την Μάλαγα και να μην δείτε το μουσείο του Πάμπλο Πικάσο. Τιμήστε τον δημιουργό της Guernica ψιλοκόβοντας το σώμα του ξεναγού σας, του Pedro πάνω σε ένα τραπέζι και βγάζοντας φωτογραφίες από διαφορετικές γωνίες λήψης, δημιουργώντας ένα σύγχρονο, απτό έργο τέχνης.

Για τους κουρασμένους αναγνώστες μας, μπορείτε να διευκολύνετε το κυνήγι σας, κάνοντας μία επίσκεψη στο κέντρο υγείας Ευόσμου. Αδύναμοι, άρρωστοι άνθρωποι παρελαύνουν καθημερινά μπροστά από το αυτοκίνητό σας. Μία «κατά λάθος» όπισθεν θα λύσει το πρόβλημα και των δύο σας. Παρατήστε το πτώμα μέσα στο αμάξι και το αυτοκίνητο σε ένα από τα πολλά πεζοδρόμια της περιοχής, σαν όλους τους υπόλοιπους κατοίκους, και πείτε αντίο σε κάθε έγνοια.

Το πάρκο της Μάλαγας διαθέτει βλάστηση που θα επιθυμούσε κάθε ηδονοβλεψίας που δεν σέβεται τον εαυτό του. Κρυφτείτε δίπλα από τους ερασμίτες που φασώνονται και χτυπήστε όταν νιώσετε έτοιμοι. Βελτιστοποιήστε την εμπειρία σας με λίγη κηπουρική, θάβοντας τους φοιτητές κάτω από την τοπική αμυγδαλιά.

Ολοκληρώνοντας τις διακοπές σας, ίσως αισθανθείτε ένα κενό κάπου εκεί που εμπειρικά γνωρίζετε πως βρίσκεται η καρδιά. Πάρτε μία βαθιά ανάσα, κοιτάξτε την πανέμορφη Μάλαγα ή τον πεντανόστιμο Εύοσμο και αναθαρρήστε στην σκέψη πως συμβάλατε στην μείωση του υπερπληθυσμού. Επόμενες στάσεις: Καμπανία  και Λευκώνας Σερρών.

 

Ευχάριστα τα νέα για τη Μέριλ Στριπ: Απώλεσε μόνο το 14% του ταλέντου της μετά την επαφή της με τον Πάνο Μουζουράκη. Αισιόδοξοι οι γιατροί

Ευχάριστα τα νέα για τη Μέριλ Στριπ: Απώλεσε μόνο το 14% του ταλέντου της μετά την επαφή της με τον Πάνο Μουζουράκη. Αισιόδοξοι οι γιατροί

Πως να μάθεις στο παιδί σου να περπατά με 5 απλά βήματα

Πως να μάθεις στο παιδί σου να περπατά με 5 απλά βήματα