Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

24 Κείμενα: Αμμοθύελες κοπράνων

24 Κείμενα: Αμμοθύελες κοπράνων

24 γράμματα, 24 κειμενα, 24 μέρες. Κάθε μέρα με μια τυχαία λέξη που αρχίζει από ένα γράμμα της αλφαβήτου. Γιατί; Διότι το αφιλόξενο σύμπαν δε νοιάζεται για κάτι και τίποτα δεν βγάζει νόημα. Όποτε γιατί να βγάλουμε εμείς… 

Άλφα - Άμμος

Παραφράζοντας τα λόγια του Anakin Skywalker, “η άμμος πηγαίνει παντου”. Σε κάθε πιθανή κι απίθανη τρυπα. Πήγα θάλασσα κάποτε και βρήκα κόκκο άμμου σε κωλοτρυπίδα 10 χρόνια αργότερα. Πρεπει να πλένομαι καλυτερα. 

Άμα σας αρέσει η άμμος, συγχαρητήρια. Είστε καλοκαιρινός τύπος… ή γατα. Κοινώς, χεζετε δημοσίως και τα κρύβετε σε νερό ή χώμα. Αντιμετωπίζετε τα κόπρανά σας σαν στρουθοκάμηλους. Και μπράβο σας. 

Επιχειρηματική ιδέα: Μεταφέρουμε όλες τις γάτες του πλανήτη στην Σαχάρα και δεν χρειάζεται να ξαναμαζέψουμε σκατά από λεκάνη με άμμο. Γάτες happy,  άνθρωποι happy, Αιγύπτιοι Φαραώ νεκροί. Αλλά happy καθώς θα έχουν κοντά τους πολλές γάτες. Win-win-win. 

Ίσως να υπάρχουν ορισμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις με τις αμμοθύελλες της Σαχάρας γεμάτες σκατά, αλλά ποιος το χέζει το περιβάλλον… 

Υποσημείωση: Το γυαλί φτιάχνεται από άμμο. Γι'αυτό δεν χτυπάς ποτέ κάποιον που φοράει γυαλιά. Θα λερωσεις τα χέρια σου με αίμα. Και σκατά. Γάτας. Οι γάτες μεταφέρουν τοξόπλασμα. Το τοξόπλασμα οδηγεί σε αποβολές κατά την εγκυμοσύνη. Και σίγουρα δεν θέλεις να φάει αποβολή η ανήλικη κοπέλα σου από το γυμνάσιο, ενώ είναι έγκυος. Θα στεναχωρηθεί και μπορεί να αποβάλει. 

Επομένως, η άμμος είναι χρήσιμη αν επιδιώκεις δωρεάν εκτρώσεις ή έχεις γάτες. Ή θέλεις να χτίσεις μια πυραμίδα. Βέβαια, δεν την χτίζεις εσύ, αλλά οι σκλάβοι σου. Ο στόχος; Να σε θάψουν μαζί με την γάτα σου μέσα σε ένα τρίγωνο πανοραματος κατασκευασμένο από τουαλέτα γάτας. 

Φαντάζεσαι να σε έθαβαν μέσα σε μια πορσελανινη λεκάνη με νερό και πουρί; Ούτε οι γάτες φαντάζονται το αντίστοιχο με τις πυραμίδες. Όμως αυτά παθαίνεις αν μένεις σε μέρος με άμμο. Αποβαλεις, φοράς γυαλιά και σε φυλακίζουν σε τουαλέτες που έφτιαξαν σκλάβοι.

Και για  όσους Φαραώ δεν γνωρίζουν, αν είσαι κακός πελάτης, οι σερβιτόροι φτυνουν στο φαΐ σας. Μαντέψτε τι κάνουν οι σκλάβοι στην χέστρα που έχετε για τάφο. 

24 Κείμενα: Βοδινό vs Ανθρώπινο Κρέας; Με ποιο να κάνετε έρωτα;

24 Κείμενα: Βοδινό vs Ανθρώπινο Κρέας; Με ποιο να κάνετε έρωτα;

Πανδημία, καλή μου φίλη

Πανδημία, καλή μου φίλη