Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

24 Κείμενα: Βοδινό vs Ανθρώπινο Κρέας; Με ποιο να κάνετε έρωτα;

24 Κείμενα: Βοδινό vs Ανθρώπινο Κρέας; Με ποιο να κάνετε έρωτα;

24 γράμματα, 24 κειμενα, 24 μέρες. Κάθε μέρα με μια τυχαία λέξη που αρχίζει από ένα γράμμα της αλφαβήτου. Γιατί; Διότι το αφιλόξενο σύμπαν δε νοιάζεται για κάτι και τίποτα δεν βγάζει νόημα. Όποτε γιατί να βγάλουμε εμείς… 

Βήτα - Βόδι

Θα μπορούσα να είχα επιλέξει μία άλλη λέξη που αρχίζει από βήτα, όπως βουτυρομπεμπές, βουβωνική ή βελέφαντας, όμως τα παιδικά μου τραύματα δε μου το επέτρεψαν. Η μητέρα μου με αποκαλούσε συχνά βόδι. Μεταξύ μας, όχι άδικα… “Πέτα κι ένα άπλυτο στο πλυντήριο, βρε βουβάλι της Κερκίνης”, θα έλεγα στο μικρό εαυτό μου -αν είχα μηχανή του χρόνου- λίγο πριν δολοφονήσω τον Χίτλερ, παίξω Τζόκερ και κάνω σεξ με την γιαγιά μου.. Επίσης, έχω όντως παιδικά τραύματα, καθώς ένα τυχαίο μεσημέρι στο χωριό, μου επιτέθηκε ένας ταύρος. Κτητικά ζώα τα βόδια, ειδικά αν αρμέγεις τις γυναίκες τους.

Βόδι. Καλό κρέας, καλύτερο γάλα, ύψιστο σεξ. Προτού, προβείτε σε ανώμαλες εικασίες περί κτηνοβασίας, επισημαίνω ότι δεν εννοώ σεξ με το βόδι, αλλά σεξ πάνω στο γάλα και το κρέας του βοδιού. Για όσους άτυχους δεν το έχετε δοκιμάσει, φανταστείτε το σαν το λουτρό της Κλεοπάτρας, το μαγκάλι του κομμουνιστοκτόνου παππού σας και τα όργια του Καλιγούλα. Όλα σε ένα και σε καμία περίπτωση νοικοκυρεμένα. 

Πλέον, με το πέρας της καραντίνας αισθάνομαι όλο και πιο κοντά στον χαρακτηρισμό “βόδι”. Με πιάνω συχνά μπροστά από ανακλαστικές επιφάνειες να μαλώνω με το είδωλό μου ή όσο από αυτό χωράει πια στον καθρέφτη. 

-Βόδι…

-Όποιος το λέει, είναι.

-Fair enough. You’ve got me there!

-Τι; Δεν ξέρω αγγλικά, βρε βλάκα. Δεν υπάρχουν φροντιστήρια μέσα στους καθρέφτες. Μόνο Αλίκες και λαγοί. 

-Πρέπει να κόψω το LSD.

-Το Michigan δεν έχεις πάρει;

-Πάω να φάω παγωτό.

-Βόδι!

Ας βάλουμε όμως μερικά πράγματα στην θέση τους. Τώρα που τακτοποιήσαμε το γραφείο μας, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα βόδια ούτε ακατάστατα είναι, ούτε ιδιαίτερα χοντρά. Πρώτον, ζουν σε φάρμες και λιβάδια, που οι μόνες φορές που είναι ακατάστατα, οφείλεται είτε σε ανθρώπινα σκουπίδια ή αγελαδίσιες κουράδες. Το 1 από τα 2 είναι βιοδιασπώμενο και χρησιμοποιείται ως λίπασμα. 

Βόδια vs Άνθρωποι: 1-0. 

Όσο για την παχυσαρκία, τρώνε χόρτο, ενώ εμείς το καπνίζουμε. Για τους γνώστες, τα edibles είναι πάντοτε καλύτερη επιλογή. 

Βόδια vs Άνθρωποι: 2-0. 

Αν παχαίνεις ενώ καταναλώνεις χορτάρι, δεν φταίει η διατροφή, αλλά ο μεταβολισμός σου. Ίσως και ο καπιταλισμός. Αν πάλι, τρώγοντας χορτάρι, παχαίνεις, παράγεις λίπασμα, γάλα και πεντανόστιμο κρέας, τότε καλά κάνεις και είσαι χοντρός. Το πάχος σου συνεισφέρει στην κοινωνία, σε αντίθεση με το δικό μου, που το μόνο πράγμα που πετυχαίνει, είναι να με αναγκάζει να παίζω κουκλοθέατρο με την κοιλιά μου στις 3 το ξημέρωμα. 

Βόδια vs Άνθρωποι: 3-0 τελικό σκορ με αυτογκόλ από τον χοντρό τερματοφύλακα, Βασίλη Κατέρη.

Εν κατακλείδι, οφείλουμε σαν ανθρωπότητα να πάψουμε να χρησιμοποιούμε κατηγορίες ζώων ως προσβολές εναντίον άλλων ατόμων. Τα ζώα συνεισφέρουν στον κόσμο. Εσύ όχι! (Σε αυτό το σημείο, αναφέρομαι κυρίως σε εμένα σε δεύτερο πρόσωπο, γιατί έτυχε να περνάω, πριν λίγο, μπροστά από τον καθρέφτη μου, αλλά ταυτόχρονα, κράζω κι εσένα, γιατί αφού διαβάζεις αυτό το “άρθρο”, θεωρώ πως είσαι ό,τι χειρότερο έβγαλε η Ελλάδα μετά από το Κιλκίς, τον Πύργο και το νομό Σερρών, εξαιρώντας την Τζουμαγιά because λουκάνικα…).

Αρχαιολογία & Επιτραπέζια: Η κατάρρευση του Βυζαντίου

Αρχαιολογία & Επιτραπέζια: Η κατάρρευση του Βυζαντίου

24 Κείμενα: Αμμοθύελες κοπράνων

24 Κείμενα: Αμμοθύελες κοπράνων