Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Νιώσε καλύτερα για τον εαυτό σου, στέλνοντας μήνυμα στον πρώην σου.

Νιώσε καλύτερα για τον εαυτό σου, στέλνοντας μήνυμα στον πρώην σου.

Αδυνατώντας να γράψω αυτό το άρθρο, καθώς το τελευταίο οκτάμηνο αυτοπροσδιορίζομαι ως ασέξουαλ, ανέθεσα την συγγραφή του σε κάποιον άλλον. Συγκεκριμένα, περίμενα υπομονετικά, για 2 μήνες, να μου στείλει μήνυμα μία πρώην και τότε ζήτησα την βοήθειά της.

Αγαπητή μου φίλη,

Ας ξεκινήσουμε χαιρετώντας τον ήλιο. Για εσένα λέω, αγάπη μου. Είσαι ένα λαμπρό άστρο, αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλο, καθώς η φόρμα σου παραμένει θεσπέσια. Λάτρεψε τον υπέροχο εαυτό σου. Αν νιώθεις λίγο πεσμένη σήμερα, μην ανησυχείς. Απλώς, δεν έχεις λάβει την απαραίτητη ποσότητα προσοχής που αξίζει σε μία θεσπέσια ύπαρξη.

Ξεκίνα την αναζήτηση αυτοεκτίμησης από το μοναδικό άτομο που μπορεί να σου την δώσει. Όχι τον γκόμενό σου, λατρεία μου. Δεν μπορείς να κλαφτείς στο νυν σου, γιατί τον ξέρεις μόνο μισό μήνα και δεν θέλεις να φύγει από δική του επιλογή, αλλά μόνο όταν εσύ το αποφασίσεις. Στείλε σε εκείνον τον ταλαίπωρο που παράτησες πέρυσι, επειδή δεν ήταν αρκετά καλός για εσένα.

Είχες δίκιο. Δεν ήταν.

Ξεκίνα το chat με το αλάνθαστο “νομίζω πως είδα τη μητέρα σου χθες”. Χτυπάς κατευθείαν mommy issues σαν μία μεγαλειώδης, βασιλική cobra, που γνωρίζει όλες τις ανασφάλειές του.

Ό,τι κι αν σου απαντήσει, παίξ’ το τρελίτσα.

“Έχουμε καιρό να μιλήσουμε. Νόμιζα πως θα στείλεις. Έστω για τα γενέθλιά μου”.

Μπορεί να μην είστε μαζί, γιατί τα γονίδιά του είναι σαφώς κατώτερα από δικά σου, αλλά το χαρτί “ξέχασες πότε γιορτάζω” πιάνει εις αεί. Τώρα που άρπαξες το πρώτο συγγνώμη, νιώθεις ήδη καλύτερα. Μην αφήσεις το γκάζι.

“Είπαμε να αποστασιοποιηθούμε, αλλά κι εσύ το παράκανες. Δεν σου λείπω καθόλου;”

Κάθεται δίπλα στα άπλυτα και κλαίει, ενώ συγχρόνως μυρίζει τα βρώμικα σεντόνια, αναζητώντας την μυρωδιά σου. Μην σταματάς. Κοπάνα τον σαν χταπόδι, που εκτοξεύει σεροτονίνη.

“Αστειεύομαι, μωρέ. Έχεις κι εσύ την ζωούλα σου”.

Υποκοριστικό στην ζωή. Η δική σου, πολιτισμένη κλωτσιά στα αρχίδια. Χωρίς εσένα δεν είναι ζωή, αγάπη μου.

Κάπου εδώ, προτείνω να φρενάρεις για λίγο. Δεν θέλουμε να πεθάνει. Όχι ακόμα. Όταν σταματήσει να σου παρέχει την απαραίτητη ποσότητα ντοπαμίνης, έχεις την άδειά μου να τον ωθήσεις διακριτικά στην αυτοκτονία.

“Μου φαίνεσαι καλύτερα, πάντως. Έβαλες τα πράγματα σε μία σειρά;”

Προσποιείσαι ότι νοιάζεσαι, διατηρώντας το negging στα συνηθισμένα επίπεδα. Μπράβο, κούκλα μου. Φίλα το είδωλό σου στον καθρέφτη, βάζοντας λίγη γλώσσα, μήπως και σε φασώσει κάποιος όπως σου αξίζει.

“Εγώ πολύ καλά. Απλά πράγματα. Ξέρεις, μωρέ. Δουλειά, σπίτι, γυμναστήριο, εστιατόριο, public sex, ταξίδια, διακοπές, αρραβώνες, κι άλλες ασήμαντες δραστηριότητες”.

Έτσι. Άφησε αυτήν την ζεστασιά να σε γεμίσει, καθώς βομβαρδίζεις την ψυχή του όπως οι Αμερικάνοι την Χιροσίμα.

“Έλα, πες την αλήθεια. Δεν σου λείπω καθόλου;”

Άνοιξε το δεύτερο συρτάρι και βγάλε τον δονητή. Όμως, συγκρατήσου μέχρι να σκουπίσει το αίμα από το κεφάλι που κοπανούσε στον τοίχο, και να σου απαντήσει.

“Μπορείς να λες ψέματα στον εαυτό σου, αλλά εμένα δε με ξεγελάς, μικρούλη”.

Πάτα το κουμπί και νιώσε την απόλαυση να υπερφορτώνει το νευρικό σου σύστημα. Το ίδιο κάνει κι αυτός, καθώς χαρακώνεται για πάρτη σου.

“Το ήξερα ότι σου λείπω. Συγνώμη που αργώ να σου απαντήσω, απλώς κάτι προέκυψε με τα υδραυλικά στο σπίτι. Έχω μία διαρροή. Μακάρι να είχα έναν άντρα εδώ να μου τα φτιάξει”.

Wait for it.

“Όχι, ο Μανώλης λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ζανζιβάρη και παλεύω μόνη μου να σταματήσω τα νερά”.

Hold.

“Δεν είναι αστείο, ρε χαζέ. Έχω πρόβλημα. Έχω μόνο ένα εργαλείο, αλλά τελειώνουν οι μπαταρίες και μετά τι θα κάνω;

ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ.

“ΠΑΣ ΚΑΛΑ, ΡΕ; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ; ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ, ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ. ΕΧΩ ΓΚΟΜΕΝΟ, ΗΛΙΘΙΕ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΗΘΕΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΞ, ΑΡΧΙΔΙ. ΜΗ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ”.

Τελειώνεις, το ξέρω. Πάρε άλλον ένα δώρο από εμένα.

Α, ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΣΟΥ ΔΕ ΓΕΛΑΕΙ ΟΥΤΕ H ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ”.

Πόσα χρόνια είχες να βιώσεις πολλαπλούς οργασμούς, μανάρι μου; Ακολούθησε την συνταγή μου κατά γράμμα και θα μετατρέψεις μία κατά τα άλλα ανιαρή μέρα σε μία μεγαλειώδη εμπειρία ανάκτησης αυτοπεποίθησης και θαμμένης σεξουαλικότητας.

Φιλιά, μοντέλο μου, και καλό κυνήγι.

Ο οδοντίατρός μου είναι ποδολάγνος και πιστεύω ότι δεν πλένει τα χέρια του.

Ο οδοντίατρός μου είναι ποδολάγνος και πιστεύω ότι δεν πλένει τα χέρια του.

Τι να του πάρεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου...

Τι να του πάρεις τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου...