Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Επικοινωνήστε με τους νεκρούς προγόνους σας, φορώντας τα εσώρουχά τους.

Επικοινωνήστε με τους νεκρούς προγόνους σας, φορώντας τα εσώρουχά τους.

Η απώλεια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής. Γνωρίζουμε ανθρώπους, τους πείθουμε πως δεν είμαστε ό,τι χειρότερο υπάρχει, και μετά πεθαίνουν. Ή στην περίπτωση της οικογένειας, μας μεγαλώνουν, προσπαθούμε να τους πείσουμε πως είμαστε ό,τι χειρότερο υπάρχει, για να μας αφήσουν ήσυχους, και μετά πεθαίνουν.

Υπάρχουν πολλά βήματα για την αντιμετώπιση της συναισθηματικής φθοράς που βιώνουμε κατά την απώλεια κάποιου αγαπημένου μας προσώπου, όμως γιατί να περπατάτε ενώ μπορείτε απλώς να μην αποδεχτείτε τον θάνατό του;

Φυσικά, εμείς εδώ, στο punchline.gr, δεν είμαστε τόσο αφελείς ώστε να πιστεύουμε σε μοίρες, ζώδια και προκαταλήψεις. Όμως, είμαστε σίγουροι πως υπάρχει μετά θάνατον ζωή. Μας ενημέρωσε σχετικά η θεία μου η Παναγιώτα όταν μας έλεγε το φλιτζάνι. Επομένως, γιατί να μην χρησιμοποιήσουμε τη νεοαποκτηθείσα γνώση μας για να σας βοηθήσουμε να έρθετε σε επαφή (σωματική ή πνευματική) με κάποιον πρόγονό σας;

Πραγματοποιήσαμε την έρευνά μας και καταλήξαμε πως για επικοινωνία με προγόνους η πιο σύγχρονη και αξιόπιστη λύση είναι να φορέσετε τα εσώρουχά τους. Για όσους ενδιαφέρονται, τα συμπεράσματά μας βασίζονται στις peer-reviewed, επιστημονικές μελέτες του Dr. Hans Kerdas του πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης. Κατά την συγγραφή του διδακτορικού του με τίτλο “Άθικτοι, οικογενειακοί τάφοι και εσώρουχα: Πως το προκλητικά βρακιά απωθούν τους τυμβωρύχους”, ο Dr. έπεσε καταλάθος μέσα στο κιλωτάκι της γιαγιάς του, με αποτέλεσμα να ακούσει την φωνή της να του λέει “σ’ αρέσουν, καμάρι μου;”.

Δαντελωτό περιοδόβρακο

Χειροποίητο, λευκό, και ιδιαίτερα σεξουαλικό όταν το φοράει η γιαγιάκα σας. Ήταν εκεί για να το μυρίσετε και να θυμηθείτε τα μεσημέρια που σας κοίμιζε με παραμύθια και κονιάκ στα δημητριακά σας. Χειριστείτε το με τον σεβασμό που του αρμόζει, τοποθετήστε τα πόδια σας στις σωστές τρύπες και εισπνεύστε απαλή ναφθαλίνη. Κλείστε τα μάτια σας και ζητήστε της να σας νανουρίσει, να σας ξεματιάσει ή να σας ξαναπεί την ιστορία της από τότε που δούλευε ως εργάτρια στη Νυρεμβέργη.

Ροζ, έκφυλο στρινγκάκι

Το αγαπημένο εσώρουχο της θείας σας. Ροζουλί, κινεζιά, αλλά πάντα εκεί για όλη σας την εφηβεία.  Θα την είχαν θάψει με αυτό, αλλά δεν το έβρισκαν, καθώς το είχατε κρύψει στο δωμάτιό σας. Ξεκινήστε την τελετή επιτρέποντας στις αναμνήσεις σας από κάθε αυνανισμό αφιερωμένο στο μεγαλύτερό σας απωθημένο να σας ταξιδέψουν. Φορέστε το με φροντίδα και στοργή και ακούστε την λεπτή φωνή της θείας να σας δίνει ερωτικές συμβουλές.

Μποξεράκι με σήμα του ΠΑΟΚ στην βουβωνική χώρα

Το ακαταμάχητο μποξεράκι του μεγάλου σας αδερφού ήταν ένας φόρος τιμής στον δικέφαλο αετό και ο λόγος που πέθανε παρθένος. Τοποθετήστε το πάνω από το εσώρουχο που ήδη φοράτε για να είστε σίγουροι πως θα έρθετε σε επαφή μόνο μαζί του και όχι με το ξερό σπέρμα του αδερφού σας. Αφουγκραστείτε τον αδερφό σας να μη λέει τίποτα, γιατί θα βλέπει μπάλα.

Ριγέ σλιπάκι της ντροπής

Φοβόσασταν τον πατέρα σας. Δεν τον σεβόσασταν. Ειδικά, όταν συνειδητοποιήσατε πως μαζί με την ελευθερία του είχε χάσει και τον ανδρισμό του, επιτρέποντας στη μητέρα σας να του αγοράζει τα βρακιά. Μην ακουμπήσετε καν αυτό το έκτρωμα από το πανηγύρι των Αγίων Πάντων. Κάποια πράγματα καλύτερα να μένουν θαμμένα.

Μαύρο, αρρωστημένο τάνγκα του Σατανά

Τελευταίο και πιο επικίνδυνο, καθώς ήταν κρυμμένο πίσω από το εικονοστάσι στο δωμάτιο της προγιαγιάς σας. Στο χρώμα του κενού, φτιαγμένο από ηλικιωμένα goblin, και ποτισμένο με γενετικό υλικό 3 κατακτητών. Σας εκλιπαρούμε να μην το αγγίξετε, εκτός αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με μία μούμια, που, όπως και όταν βρισκόταν εν ζωή θα μιλάει με γρίφους και ψαλμωδίες. Αν παρόλα αυτά, έχετε διάθεση να αποκτήσετε PTSD, φορέστε το όντας γυμνοί κάτω από το φως ενός γεμάτου φεγγαριού και σφάζοντας μισή αγελάδα. Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι θα ακούσετε.

Η αγαπημένη μας συνταγή για φερέγγυα και δοκιμασμένη διάρροια.

Η αγαπημένη μας συνταγή για φερέγγυα και δοκιμασμένη διάρροια.

Χρησιμοποίησα το Avengers: Endgame για να χωρίσω την κοπέλα μου και πλέον έχω τα μισά μου ρούχα.

Χρησιμοποίησα το Avengers: Endgame για να χωρίσω την κοπέλα μου και πλέον έχω τα μισά μου ρούχα.