Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

13 τρόποι να πεις σ’ αγαπώ και συγγνώμη που σε κεράτωσα με τις δίδυμες αδερφές σου.

13 τρόποι να πεις σ’ αγαπώ και συγγνώμη που σε κεράτωσα με τις δίδυμες αδερφές σου.

Φίλε μου. Ναι, εσένα λέω. Όχι εσένα, τον άλλον. Εσύ, λοιπόν, φίλε μου, που τον παίζεις όλη μέρα, διαβάζεις τα κείμενα μου, και το βράδυ για να κοιμηθείς πρέπει να πιεις 8 μπύρες, ένα τσιγάρο και σοκολατούχο γάλα. Πόσες φορές σου έχει τύχει να κερατώσεις την γυναίκα που αγαπάς με τις δίδυμες αδερφές της; Καμία. Αλλά δεν έχει σημασία. Βασικά τίποτα δεν έχει σημασία και όλοι μας θα πεθάνουμε. Αυτό το κείμενο δεν έχει σημασία. Η ζωή δεν έχει σημασία. Η λέξη σημασία δεν έχει σημασία.

Καλού κακού, θα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα τα πιθανά σενάρια κερατώματος, σα να είσαι το πιο προνοητικό κριάρι. Εγώ, έχοντας υπάρξει σε αυτή την δύσκολη θέση, θα σου μεταλαμπαδεύσω όλες μου τις γνώσεις σαν ένας Μπαμπινιώτης του σεξ.

Κλασική ατάκα

Σ΄αγαπώ και συγγνώμη που σε κεράτωσα με τις δίδυμες αδερφές σου.

Εναλλακτικός τρόπος #1

Θέλω να ενώσουμε τα ΣΜΝ μας και συγγνώμη που έβαλα το ταψί μου στον φούρνο της αδερφής σου και στο φούρνο της άλλης αδερφής σου, που μοιάζουν υπερβολικά πολύ.

Εναλλακτικός τρόπος #2

Θέλω να κάνω τα παιδιά σου και συγγνώμη που έκανα γυμνό ροντέο με δυο κόρες της μάνας σου που γεννήθηκαν την ίδια μέρα.

Εναλλακτικός τρόπος #3

Το αγαπημένο μου πράγμα στη γη είναι να γλύφω την κωλοτρυπίδα σου και συγγνώμη που ήρθα σε συνουσία με τις αδερφές Olsen από τα Τρίκαλα.

Εναλλακτικός τρόπος #4

Κάθε φορά που αυνανίζομαι, πριν τελειώσω, σκέφτομαι εσένα και συγγνώμη που κόλλησα γραμματόσημα στα 10 (δυαδική αρίθμηση) φακελάκια που μοιάζουν με τον δικό σου φάκελο, αλλά είναι μικρότερα.

Εναλλακτικός τρόπος #5

Θέλω να σου κάνω πρόταση γάμου και να κρύψω το δαχτυλίδι σε pot brownie. Συγγνώμη που κάρφωσα στις δυο σκουριασμένες μπασκέτες, που κάποτε μοιράζονταν ταυτόχρονα τα κυβικά μέτρα της κοιλιάς της μάνας σου.

Εναλλακτικός τρόπος #6

Θα είμαι εκεί για σένα και συγγνώμη που γέμισα με 95αρα αμόλυβδη το ντεπόζιτο από τα δύο ολόιδια Fiat Pundo που είναι παρκαρισμένα στο πατρικό σου δίπλα στη δικιά σου Ferrari.

Εναλλακτικός τρόπος #7

Αν χρειαστεί ποτέ (χτύπα ξύλο), θα καλύψω όλα τα έξοδα μιας έκτρωσης και συγγνώμη που έκρυψα τους στρατιώτες μου στις σπηλιές των γυναικών που, για κάποιο λόγο, όταν ήσουν μικρή έμεναν στο διπλανό δωμάτιο.

Εναλλακτικός τρόπος #8

Θα καθόμουν να με κατουρήσεις αν με τσιμπούσε τσούχτρα και συγγνώμη που έβαλα το χέρι μου στις κλειτορίδες που μόνο εσύ μπορείς να ξεχωρίσεις και όλα τα παιδιά στο σχολείο τις μπέρδευαν.

Εναλλακτικός τρόπος #9

Θα καθόμουν να με κατουρήσεις και συγγνώμη που έκατσα να με κατουρήσουν οι δυο κοπέλες που προέκυψαν από το ίδιο ωάριο της μάνας σου

Εναλλακτικός τρόπος #10

Αν πετύχουμε στον δρόμο κάποιον πρώην σου δεν θα συμπεριφερθώ με ειρωνεία που ακολουθείται από περισσότερη ειρωνεία και ενδιάμεσα έχει άβολη σιωπή και συγγνώμη που έβαλα γκολ στα δυο τέρματα που έχετε σαν οικογένεια για να παίζετε 5Χ5.

Εναλλακτικός τρόπος #11

Θα περπατούσα ακόμα και ως την στάση του λεωφορείου για να πάρω αστικό και να έρθω να σε βρω, και συγγνώμη που θα είμαι ταυτόχρονα θείος και πατέρας για τα δυο ζευγάρια διδύμων που θα γεννήσουν οι δύο δίδυμες αδερφές σου.

Εναλλακτικός τρόπος #12

Μου αρέσει να σε γλείφω πιο πολύ και από σπασίκλα μαθητή που γλείφει τους καθηγητές του, και συγγνώμη που έβαλα τον κλόουν στα κανόνια της οικογένειας σου που μπορούν να πάνε και να δώσουν μαθήματα το ένα για το άλλο στην εξεταστική.

Εναλλακτικός τρόπος #13

Σκέφτομαι να σε σκοτώσω και να φοράω το δέρμα σου σαν στολή πάνω από το δικό μου, και συγγνώμη που ξεβούλωσα τις χέστρες από δυο γυναίκες που έχετε 99.9% ίδιο DNA, ενώ εκείνες μεταξύ τους έχουν 99.99% ίδιο DNA.

Κοκαϊνη και κρεμοσάπουνο. Βάζοντας την υγιεινή στην διασκέδαση.

Κοκαϊνη και κρεμοσάπουνο. Βάζοντας την υγιεινή στην διασκέδαση.

Usain Bolt vs Χελώνα: Επαναπροσδιορίζοντας τον μύθο του Αισώπου.

Usain Bolt vs Χελώνα: Επαναπροσδιορίζοντας τον μύθο του Αισώπου.