Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Θρησκεία και έρωτας. Κάνοντας πιο ευχάριστη την φοίτηση σε μια χριστιανική σχολή.

Θρησκεία και έρωτας. Κάνοντας πιο ευχάριστη την φοίτηση σε μια χριστιανική σχολή.

Θρησκεία και έρωτας. Δύο έννοιες αντίθετες, όπως το άσπρο και το μαύρο, η κόλαση και ο παράδεισος, η επαγγελματική αποκατάσταση και ο απόφοιτος παιδαγωγικού. Ωστόσο τα ετερώνυμα έλκονται έλεγε ο καθηγητής φυσικής μου στο γυμνάσιο, αλλά εγώ δεν άκουγα γιατί διάβαζα στα κρυφά μια σπορ του βορρά.

Με βάση αυτή την ρήση, οι δύο έννοιες θα μπορούσαν να αγκαλιάσουν η μια την άλλη και να δώσουν λίγη χαρά στους σπουδαστές που είχαν την ατυχία να βρεθούν σε μια χριστιανική σχολή. Εκεί το διάβασμα δεν σταματάει ούτε Χριστούγεννα, ούτε Πάσχα, ούτε καλοκαίρι, ούτε μετά τον θάνατο.

Το συγκεκριμένο άρθρο περιέχει κάποιες προτάσεις για την μελέτη των κρυφών πτυχών της θρησκείας. Μία παρουσίαση των αληθινών ροκ σταρ του χριστιανισμού, όπως ο Ιησούς, ο απόστολος Παύλος, και τα παιδιά με τα οποία έπινα κρυφά κρασί στο ιερό όταν ο παπάς έβγαινε να διαβάσει ευαγγέλιο την μεγάλη Πέμπτη.

Πρόταση Νο.1:

«Ο ρόλος του Ιησού στον αλκοολισμό, την αλιεία και τον σαδομαζοχισμό στο σεξ. Μια εμπειρική μελέτη για την ζωή του Μεσσία». Εργασία με κύριο στόχο να αναδείξει το πως η πολυτάραχη ζωή του Θεανθρώπου επηρέασε όλους τους πιστούς ανά τον κόσμο.

Έφερε το κρασί στις ζωές τους, το ψάρεμα στην καθημερινότητα τους, και εισήγαγε το μαστίγιο και το spanking στο κρεβάτι τους. Εδώ, οι σπουδαστές μπορούν να πειραματιστούν με το κρασί και κατά πόσο αυτό επηρεάζει την λίμπιντο, να εξερευνήσουν την βιομηχανία του σαδομαζοχιστικου πορνό και να δοκιμάσουν αφροδισιακά ψάρια, όπως η τσιπούρα (μπορεί να σε πνίξει σε δευτερόλεπτα), το σαδομαζοχιστικο choking στις δόξες του. Σε ευχαριστούμε Μεσσία. Η βιομηχανία του πορνό σου χρωστάει πολλά.

Πρόταση No.2:

«Πως ο μαθητής του Χριστού, Θωμάς εισήγαγε την έννοια της απιστίας στις ανθρώπινες σχέσεις». Ο έρωτας και η θρησκεία κάτω από το πρίσμα της κοινωνιολογίας. Εξαιρετικές πηγές για την εργασία αποτελούν η ζωή του ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, όλα τα φόρουμ στο ίντερνετ και το cheating section του pornhub. Έξτρα βαθμός εάν οι πηγές προέρχονται από το pornhub premium.

Μια εργασία που φανερώνει το πάθος της παρανομίας και την φλόγα του να πηγαίνεις κόντρα στους κανόνες, όπως τότε που ο Θωμάς έφαγε στα κρυφά παρέα με τον δάσκαλο του και μετά αυτός του έπλυνε αισθησιακά τα πόδια με ζεστό νερό και σαπούνι (έξτρα βαθμός αν υπάρχει κεφάλαιο για ποδολαγνεία).

Πρόταση Νο.3:

«Μαρία Μαγδαληνή μια γυναίκα με πάθος». Μελέτη αυξημένης δυσκολίας, καθώς μπαίνουμε στα άδυτα της σεξουαλικής ζωής του Θεανθρώπου. Μια γυναίκα εισήγαγε το role playing στην ζωή του, αφού τον επισκεπτόταν ως «φίλη».

Εξαιρετική αφορμή για να αναδείξουν οι σπουδαστές τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες σε συνεργασία με την σχολή κινηματογράφου, με την ερασιτεχνική hardcore πορνό ταινία «Μαρία είμαστε απλώς φίλοι» ή  «την ζώνη του Ιησού η Μαρία την μαγδαλύνει» ή «αν αναστήσω τον αδερφό σου θα μου κάτσεις;».

Πρόταση Νο.4:

«Ήταν οι επιστολές του Αποστόλου Παύλου η πρώτη μορφή σέξτινγκ;» Μια μελέτη για τον μεγαλύτερο εραστή της ιστορίας, τον Τζον Ράμπο της αλληλογραφίας, τον μεγάλο ρήτορα της Ορθοδοξίας και συνονόματο μου, απόστολο Παύλο.

Σε αυτό το πρότζεκτ  οι σπουδαστές θα μελετήσουν κάποιες από τις πιο γνωστές επιστολές του Αποστόλου Παύλου και τα βαθύτερα ερωτικά νοήματα που κρύβουν τα λόγια του, όπως «ον αγαπά κύριος παιδεύει» ( προς Κορινθίους 12:6) το οποίο είναι η χριστιανική εκδοχή του έρωτας χωρίς πείσματα δεν έχει νοστιμαδα, αλλά αφήνει και μια πιθανότητα για το bdsm στον έρωτα και  «πάντα δε δοκιμάζετε, το καλό κατέχετε» ( προς Θεσσαλονικείς Α' 5:21), κάτι που ξεκάθαρα προάγει τον πειραματισμό στο σεξ, να γνωρίσεις το σώμα σου καλύτερα και να κάνεις χαρούμενο τον σύντροφό σου.

Έρωτας και θρησκεία, θρησκεία και έρωτας. Ένας ανορθόδοξος συνδυασμός ( είδατε τι έκανα εκεί;)  που όμως μπορεί να κάνει τα φοιτητικά χρόνια μας ακόμη καλύτερα και να μας κάνει να ξεχάσουμε πως μετά ακολουθεί θητεία στον ελληνικό στρατό, μιζέρια και θάνατος.

Υ.Γ. Σε κάποιες από τις επιστολές του ο απόστολος Παύλος μιλάει υποτιμητικά για τις γυναίκες, οπότε, απόστολε Παύλε, αν το διαβάζεις αυτό, να αγαπάς όλους τους ανθρώπους και να μην υποτιμάς κανέναν. Μην γίνεσαι μαλάκας. Α, και ρώτα τον Ιησού τι γνώμη έχει για το punchline, ευχαριστώ. ( Επιστολή Παύλου προς Απόστολο Παύλο).

Κοκκινοσκουφίτσα. Η μέρα που ξέχασε το ταμπόν.

Κοκκινοσκουφίτσα. Η μέρα που ξέχασε το ταμπόν.

Μπέρδεψα τα καρότσια στο πάρκο και τα τελευταία 12 χρόνια μεγαλώνω το παιδί του Αιγύπτιου γείτονά μου.

Μπέρδεψα τα καρότσια στο πάρκο και τα τελευταία 12 χρόνια μεγαλώνω το παιδί του Αιγύπτιου γείτονά μου.