Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Βukake ή “πως έμαθα να μασάω με κλειστό το στόμα".

Βukake ή “πως έμαθα να μασάω με κλειστό το στόμα".

Bukkake: Η πράξη κατά την οποία πάνω από τρεις άντρες εκσπερματώνουν πάνω σε μία κοπέλα.

Το bukkake, παρόλο που δεν αποτελεί κάτι συνηθισμένο, βρήκε την θέση του στον κόσμο. Η βιομηχανία του πορνό το έκανε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Αυτή η όξινη βροχή σωματικών υγρών (ή και γλυκιά αν οι πρωταγωνιστές έχουν φάει ανανά), βρήκε την πορεία της και μέσω των πορνό μας ζεσταίνει τα βράδια όπως το σπέρμα ζεσταίνει το πρόσωπο της πρωταγωνίστριας. Ακολουθήστε με σε μια προσωπική ιστορία. Ένα ταξίδι που με δίδαξε πως η μάσηση με κλειστό στόμα είναι εξίσου σημαντική με την κολύμβηση με κλειστό το στόμα.

Βρισκόμουν στο Θησείο, ένα ζεστό πρωινό του Φλεβάρη, και περίμενα την θεία μου, καθώς θα περνούσα τις επόμενες μέρες στην Αθήνα. Αισθάνθηκα την πείνα να μου χτυπάει την πόρτα, ως άλλος ντελιβεράς, και πήρα να φάω ένα hot dog. Κάθισα σε ένα παγκάκι και τότε συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Ένα περιστέρι έκατσε στο δέντρο δίπλα μου και άρχισε να με κοιτάζει. Σε κάθε μου μπουκιά, έβγαζε κραυγές πόθου και έρωτα. Δεν άργησα να καταλάβω πως το περιστέρι αυνανιζόταν στην θεά του hot dog να εισέρχεται στο στόμα μου. Οι κραυγές του έμοιαζαν με ένα παράφωνο ερωτικό κάλεσμα και προσέλκυσαν στο δέντρο άλλα 4 περιστέρια. Και αυτά ξεκίνησαν να αυνανίζονται με πάθος. Η αμηχανία με καθήλωσε στο παγκάκι. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, οι πρώτες σταγόνες έπεσαν πάνω μου. Το πρώτο περιστέρι είχε τελειώσει.

Ευτυχώς έπεσε στο κεφάλι μου. Θα πω ότι είναι κουτσουλιά και όλα καλά. Μα προτού προλάβω να ολοκληρώσω την σκέψη μου, οι επόμενες σταγόνες προσγειώθηκαν. Ήταν πολλές. Όλα τα περιστέρια μόλις είχαν τελειώσει. Ταυτόχρονα. Με έναν συγχρονισμό που θα ζήλευε κάθε επαγγελματίας του καλλιτεχνικού πατινάζ. Ο Αλέξης Κωστάλας, σίγουρα, θα παρομοίαζε τις σταγόνες που έπεφταν πάνω μου με παχύρευστες χιονονιφάδες με οσμή από σουσάμι, καυσαέριο και θλίψη.

Στάθηκα σαστισμένος, αφού μόλις είχα βιώσει το πρώτο μου surprise cumshot. Ένα φαινόμενο που μέχρι πρότινος έβλεπα μόνο στο ίντερνετ σκεπτόμενος πως αυτά συνέβαιναν μόνο στις ταινίες.

Μπήκα στο πρώτο μαγαζί που βρήκα. Κατευθύνθηκα προς την τουαλέτα για να ξεπλύνω το σπέρμα και τη ντροπή. Η τουαλέτα όμως, ήθελε κωδικό. Βιαστικά, αγόρασα ένα νεράκι για να αποκτήσω πρόσβαση σε αυτόν τον πολύτιμο κωδικό.

“Κουτσουλιές ε;” μου είπε ο υπάλληλος, καθώς του έδινα το πενηντάλεπτο.

“Χαχα ναι, γούρι γούρι”, απάντησα εγώ, ενώ το σπέρμα τον περιστεριών στέγνωνε πάνω μου.

Πληκτρολόγησα τον περίπλοκο κωδικό. 1234!

Μπήκα στην τουαλέτα, πήρα χαρτί και άρχισα να τρίβω. Το σπέρμα, όπως και το λουμπάγκο, φεύγει με υπομονή και τρίψιμο. Πολύ τρίψιμο.

Είκοσι λεπτά αργότερα, συνάντησα την θεία μου και πήγαμε σπίτι της. Έκανα ένα ζεστό ντουζ, αλλά η ντροπή μου ήταν αδιάβροχη. Σκέψεις κατέκλυσαν το μυαλό μου.

Ήξερα πως υπήρχε φετίχ με το φαγητό στο σεξ, αλλά από πότε το απέκτησαν και τα περιστέρια; Πόσα περιστέρια έχουν άραγε αυτό το φετίχ; Γιατί ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έβαλε κωδικό στην τουαλέτα;

Τις επόμενες μέρες πρόσεχα. ‘Ετρωγα σε κλειστούς χώρους. Κρυβόμουν από κάθε πτηνό. Αλλά δε μπορείς να κρυφτείς από τη μοίρα. Προτού αποχωρήσω από την Αθήνα, μου ξανασυνέβη.

Περπατούσα με μια παρέα κι ένα κρουασάν, όταν το λευκό παχύρευστο υγρό με την χαρακτηριστική μυρωδιά σουσάμι, καυσαέριο και θλίψη προσγειώθηκε και πάλι πάνω μου.

“Χαχα γούρι, γούρι” είπα αμήχανα καθώς κατευθύνθηκα στην κοντινότερη τουαλέτα, ακούγοντας τα συνομωτικά γέλια της παρέας μου.

Αυτή ήταν, λοιπόν, η ιστορία μου. Μια περιπέτεια που με δίδαξε πολλά. Ότι τα περιστέρια έχουν φετίχ στο σεξ και αυνανίζονται δημόσια. Πως το σπέρμα τους περνιέται και για κουτσουλιά και πως κάποια μαγαζιά βάζουν κωδικό στις τουαλέτες τους. Το ηθικό δίδαγμα που κράτησα όμως, ήταν πως πάντα πρέπει να μασάω με κλειστό το στόμα.

Υ.Γ. Κανένα περιστέρι δεν τραυματίστηκε κατά την διάρκεια αυτού του άρθρου.

Πως να γνωρίσεις τον έρωτα της μεθεπόμενης ζωής σου χρησιμοποιώντας Internet Explorer.

Πως να γνωρίσεις τον έρωτα της μεθεπόμενης ζωής σου χρησιμοποιώντας Internet Explorer.

3 τρόποι να αναθερμάνεις την σχέση με την παντρεμένη πρώην σου.

3 τρόποι να αναθερμάνεις την σχέση με την παντρεμένη πρώην σου.