Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

24 Κείμενα: Μαθήματα ευλυγισίας από υπερήλικες

24 Κείμενα: Μαθήματα ευλυγισίας από υπερήλικες

24 γράμματα, 24 κειμενα, 24 μέρες. Κάθε μέρα με μια τυχαία λέξη που αρχίζει από ένα γράμμα της αλφαβήτου. Γιατί; Διότι το αφιλόξενο σύμπαν δε νοιάζεται για κάτι και τίποτα δεν βγάζει νόημα. Όποτε γιατί να βγάλουμε εμείς…

Ε - Ευλυγισία

Εύκολο θέμα οι υπερήλικες, όπως μάθαμε από το προηγούμενο κείμενο "Γεράματα INC." Επομένως, ας επισκεφτούμε ξανά έναν αρθρογραφικό οίκο ευγηρίας για να μελετήσουμε από κοντά αυτά τα περίεργα πλάσματα που ονομάζουμε ηλικιωμένους. 

Μπορεί κι εσείς όπως κι εμείς να αναρωτιέστε "μα, τι κάνουν στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που τους έχει απομείνει τα γερόντια; Παίζουν bingo; Κάνουν σεξ; Ανταλλάσουν μασέλες;" Η απάντηση σε όλα τα παραπάνω είναι ναι. Όμως μετά από διεξοδική έρευνα μελών της ομάδας του punchline.gr πανω σε MILF, GILF και GGILF, ανακαλύψαμε πως η τα γερόντια διαθέτουν κρυφά ταλέντα. Ταλέντα κρυμμένα κάτω από ρυτίδες, οστεοπόρωση και γεροντική άνοια. Ταλέντα όπως η αφύσικη ευλυγισία και η αστείρευτη ενέργεια κατά την διάρκεια του έρωτα. 

Θέλοντας να μάθουμε και εν συνεχεία να μεταλαμπαδεύσουμε αυτές τις γνώσεις στον υπόλοιπο κόσμο, ζητήσαμε από μερικές μεγάλες κυρίες που παραδόξως είχαν ίδιο κουρεμα με την Θάτσερ, να μας διδάξουν πως απέκτησαν αυτήν την ασύγκρτη ευλυγισία. 

Μετά από μία ελαφρά δωροδοκία με πασατέμπο, δέχθηκαν. Φορέσαμε τα New Balance μας, τα τιγρέ κολάν μας και τις ροζ φούτερ μας και λάβαμε θέση στην καταπράσινη αυλή του οίκου ευγηρίας δίπλα σε κάτι τάφους. 

Άσκηση 1:

Ζέσταμα χαιρετώντας τον ήλιο. 4 επαναλήψεις. "Γεια σου, ήλιε". "Γεια σου, ήλιε". "Γεια σου, ήλιε". "Γεια σου, ήλιε". 

Άσκηση 2:

Τζόκινγκ γύρω από έναν τάφο με ταχύτητα που θα ζήλευε και νεκρή χελώνα. Διάρκεια: Όσο πάρει… 

Άσκηση 3:

Διατάσεις ακουμπώντας τα δάχτυλα των ποδιών με την χρήση σκουπόξυλου. Διάρκεια: Μέχρι να ξεχάσει τι κάνετε η γιαγιά που διδάσκει. 

Άσκηση 4: 

70 χρόνια προϋπηρεσίας στην ζωή. 

Άσκηση 5:

10 χρόνια απόσταση από θάνατο. 

Άσκηση 6:

Άρρωστο σεξ. Κυριολεκτικά. Προαπαιτούμενη προϋπάρχουσα ασθένεια όπως για παράδειγμα οστεοαρθρίτιδα, Αλτσχάιμερ, διαβήτης, εγκεφαλικό, υψηλή χοληστερίνη κτλ. Είναι περίεργο πόσο πιο ευλύγιστος είσαι όταν δεν σε κρατάει κάτι στην ζωή. 

Άσκηση 7:

Εκταφή και επανασυμαρμολόγηση σε οποία πόζα yoga επιθυμείτε. 

Namaste και καλά σαράντα! 

24 Κείνενα: Ιστορίες του Κώστα και της παραδοξότητας

24 Κείνενα: Ιστορίες του Κώστα και της παραδοξότητας

24 Κείμενα: Δοκιμάσαμε δεινόσαυρο για να μην το κάνετε εσείς

24 Κείμενα: Δοκιμάσαμε δεινόσαυρο για να μην το κάνετε εσείς