Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Η πολυεπίπεδη ζωή με μία Μπαμπούσκα

Η πολυεπίπεδη ζωή με μία Μπαμπούσκα

Ξεκίνησα πρόσφατα να συγκατοικώ με μια μπαμπούσκα. Τώρα πιθανόν να ρωτήσει κάποιος, που σκατά βρήκα μια μπαμπούσκα πρόθυμη να συγκατοικήσει μαζί μου; Μα φυσικά μέσα σε μία μεγαλύτερη μπαμπούσκα.

 Τα πράγματα στην αρχή ήταν εύκολα, αν και έχανε πολύ συχνά τη ζώνη της με αποτέλεσμα να ανοίγει και να ψάχνουμε συνέχεια το εσωτερικό της. Μία φορά επίσης θύμωσε όταν τη ρώτησα αν υπάρχουν νάνοι μπαμπούσκες, και αν ναι, πόσο μικρές είναι. Αποφάσισα, λοιπόν, να τη βοηθήσω να αγοράσει πράγματα για το νέο της σπίτι. Ήταν δύσκολο καθώς σε ένα ειδικό μαγαζί με πράγματα για μπαμπούσκες, ανοίγαμε πόρτες για δύο μέρες.

Αγοράσαμε μια κουκέτα. Όταν τη ρώτησα γιατί ήθελε κουκέτα, είπε πως την βολεύει να κοιμάται η πάνω μισή πάνω και η κάτω μισή κάτω. Επίσης, αγόρασε ένα σετ πλαστικά κουτιά για να βάζει μέσα τα ρούχα της. Τα συγκεκριμένα κουτιά της αρέσουν πολύ γιατί τα πουλάνε το ένα μέσα στο άλλο, οπότε καταλαβαίνετε… είναι εύκολα στη μεταφορά τους. Παρεμπιπτόντως το ίδιο κάνει και με το χόρτο της. Το βάζει μέσα σε ζιπ σακουλάκια, τα οποία το μαγαζί τα πουλάει σε ζιπ σακουλάκια, τα οποία είναι μέσα σε ζιπ σακουλάκια, τα οποία είναι μέσα σε ζιπ σακουλάκια. Όλο αυτό με τα ζίπ σακουλάκια τη βολεύει αρκετά στη καθημερινή της ζωή, αλλά ακόμη, χάρη στην ανατομία της, μπορεί να περάσει πολύ εύκολα ναρκωτικά από κάθε αεροδρόμιο. Το μόνο πρόβλημα σε αυτή τη διαδικασία είναι ότι αν γίνει μαλακία και σκάσει το σακουλάκι με τα ναρκωτικά μέσα της, δε θα μπορέσουν να της κάνουν εγχείρηση να τη σώσουν γιατί θα χρειάζονται αλυσοπρίονο.

Τέλος πάντων, με όλα αυτά θέλω να καταλήξω στο ότι κάναμε σεξ το πρώτο βράδυ που μείναμε στο ίδιο σπίτι. Ξεντυνόταν έξι ώρες περίπου… Πρόλαβα όμως στο ενδιάμεσο να κοιμηθώ ώστε να έχω δυνάμεις μετά.

Γενικά η συγκατοίκηση αυτή μου έμαθε πολλά πράγματα. Όπως, για παράδειγμα, ότι οι μαύρες τρύπες δημιουργούνται όταν η μεγαλύτερη μπαμπούσκα μπει μέσα στη μικρότερη μπαμπούσκα. Ή επίσης το ότι αν θές να αγοράσεις μια μπαμπούσκα  (ναι σε μερικά μέρη του κόσμου ακόμα τις πουλάνε. Δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν τα δικαιώματά τους), αρκεί να πας σε ένα μαγαζί που πουλάει μπαμπούσκες. Δεν είναι δύσκολο να το αναγνωρίσεις, μοιάζει με μία τεράστια μπαμπούσκα.

Τέλος, μία πολύ σημαντική πληροφορία είναι ότι στην πραγματικότητα στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο οι Ρώσσοι δεν έστειλαν όντως ένα εκατομμύριο στρατιώτες, έστειλαν απλά εφτά μπαμπούσκες που άνοιξαν και βγήκαν οι υπόλοιπες από μέσα λίγο πριν τη μάχη.

Γενικά, δε ξέρω αν το παρατήρησες αλλά όλα αυτά τα αστεία είναι πολλά αστεία το ένα μέσα στο άλλο. Ελπίζω να έλυσα τις απορίες όσων αναρωτιούνται πως είναι η ζωή με μια μπαμπούσκα και ό,τι άλλες απορίες έχετε, μην τις κρατάτε μέσα σας… Δεν είστε μπαμπούσκες.

Συναδελφικός Αμανές - Πλατωνικό Γράμμα

Συναδελφικός Αμανές - Πλατωνικό Γράμμα

24 Κείνενα: Ιστορίες του Κώστα και της παραδοξότητας

24 Κείνενα: Ιστορίες του Κώστα και της παραδοξότητας