Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Χρησιμοποίησα την χρονομηχανή μου για να σώσω την κοπέλα μου από εμένα και απέτυχα.

Χρησιμοποίησα την χρονομηχανή μου για να σώσω την κοπέλα μου από εμένα και απέτυχα.

Ημέρα #9080 σε αυτόν τον δύσμοιρο πλανήτη.

Το κουφάρι μου είναι σαν κουκούλι, από όπου αντι να βγει πεταλούδα, θα βγει νεκρό ζόμπι. Ξέρετε τι λένε... “Ζόμπι καλό μόνο νεκρό”. Παρακολουθώ ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τους Μασόνους. Φαίνονται κομπλέ παιδιά. 

Η βαρεμάρα μου έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Οπότε, σαν άλλος Stewie Griffin, καβαλάω την χρονομηχανή μου (Honda CVR, 1000άρα) και πηγαίνω στο παρελθόν. Εκεί, θα πρέπει να προσέχω, καθώς όποια αλληλεπίδραση με το περιβάλλον μπορεί να αλλάξει το timeline, με καταστροφικές συνέπειες. Ο λόγος της επίσκεψής μου; Τα τζάμπα ποτά που έχει πληρώσει ήδη ο παρελθοντικός μου εαυτός σε μπαρ. Και επειδή αγαπώ την κοπέλα μου, και ο μόνος τρόπος να την σώσω από εμένα είναι να την εμποδίσω να με γνωρίσει στο παρελθόν.

Η χρονομηχανή κινείται δεξιά-αριστερά. Βγάζει έναν περίεργο ήχο. Λες και ρινόκερος βάζει το κέρατο του σε κώλο τίγρης. Μετά από έναν κρότο, η οθόνη γίνεται άσπρη. Όταν επανέρχεται στο αρχικό της χρώμα, βρίσκομαι στο δωμάτιο του.

Ημέρα #8070 σε αυτή τη πέτρα του διαστήματος, που ονομάζουμε πλανήτη Γη.

Η μέρα που γνώρισα την κοπέλα μου. Πιάσαμε ταυτόχρονα το τελευταίο αντίτυπο του Αντίχριστου, του Νίτσε, σε ένα βιβλιοπωλείο. Γελάσαμε τόσο πολύ με αυτήν την ευτράπελη κατάσταση και είπαμε να το αγοράσουμε μαζί το βιβλίο και να το διαβάζουμε εναλλάξ. Ένα κεφάλαιο εγώ, ένα αυτή. Και έτσι, έκανα σεξ. 

Δυστυχώς, για το δικό της καλό, αλλά και του πλανήτη, δεν έπρεπε  να γνωριστούμε ποτέ. Εξαιτίας μας, η Γη θα καταστραφεί σε 10 χρόνια. Δεν μπορώ να σας πω πως συνδέονται αυτά τα δύο γεγονότα, γιατί αν το κάνω θα επηρεαστεί και το δικό σας timeline. Καταλάβατε; Τέλεια. Ούτε εγώ.

Για να αποτρέψω την γνωριμία μας, πηγαίνω  μια ώρα νωρίτερα στην αγαπημένη της καφετέρια. Εκεί πήγαινε για καθέ κάφε Τετάρτη απόγευμα πριν παει στο βιβλιοπωλείο (είναι επίτηδες λάθος το καφέ/κάθε για να είναι αστείο. Μην το βγάλεις από το κείμενο. Ούτε αυτό που γράφω τώρα. Γενικά εδώ άφησέ το όπως είναι. Ευχαριστώ. Στο συντάκτη μιλούσα παιδιά. Μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε το κείμενο). Μια συνήθεια της που έμαθα και αγάπησα με τα χρόνια. 

Φτάνω στο καφέ και την βλέπω να κάθεται και να πίνει το εσπρεσάκι της σαν λαμπραντόρ που πίνει για πρώτη φορά κόκα-κόλα. Πως να το κάνω; Πως να μην γνωριστούμε; Αν την προειδοποιήσω για να μην γνωριστούμε αργότερα, θα γνωριστούμε τώρα. Οπότε τι κάναμε; Μια τρύπα στο νερό. Μια νερότρυπα. Είναι κάπως σεξουαλικό... Σου γαμούσα την νερότρυπα. Θέλω να σου γλείψω την νερότρυπα. Όχι; Καλά. 

Η λύση είναι μία. Περιμένω να έρθει ο μελλοντικός εαυτός μου για να σώσει τον εαυτό μου από το παρελθόν. Θα του μιλήσω με στόχο να τον αποτρέψω από το να μιλήσει στην κοπέλα μου, γιατί έτσι θα γνωριστούμε και φτού και από την αρχή. Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται, γιατί εγώ χάθηκα λίγο;

Ώχ, νάτος. Ο εαυτός μου από το μέλλον. Του πιάνω την κουβέντα πριν προλάβει να μιλήσει στην μελλοντική μας κοπέλα. Είναι εγώ από το μέλλον, άρα εμμέσως γνωριζόμαστε. Του πιάνω συζήτηση για πορνοστάρ. Ενθουσιάζεται. Για να σας πω την αλήθεια, μου άρεσε και εμένα. Περάσαμε παρέα ένα υπέροχο 3ωρο και  τον εμπόδισα από το να γνωρίσει την κοπέλα μας, και άρα να μην γίνει ποτέ κοπέλα μας. 

Ξαναμπαίνω στην χρονομηχανή. Γίνονται όλα αυτά τα εφέ που έγιναν και πριν και επιστρέφουμε στο δωμάτιο μου.

Ημέρα #9080 σε αυτό το κυνικό πράγμα, που ονομάζουμε ζωή. 

That was cool. Θα το πω σε όλους μου τους φίλους. Κανένας δεν θα με πιστέψει, (στεναχωρημένη φατσούλα και καλά) και θα με αποκαλέσουν και τρελό. Αλλά έτσι έκανε πάντα ο κοσμάκης με τις ιδιοφυίες. Ας ελέγξω αν έσωσα την κοπέλα μου από εμένα. Κοιτάω τις επαφές στο κινητό και δεν βρίσκεται εκεί. Καλό σημάδι. Ας την ψάξω και στο  facebook. 

Πέθανε; ΠΕΘΑΝΕ; Πώς; Πήγε για καφέ και δίπλα της καθόντουσαν δυο άντρες που έμοιαζαν σαν δίδυμα αδέρφια. Μιλούσαν συνέχεια για πορνοστάρ, με αποτέλεσμα να φύγει βιαστικά από το καφέ. Πέρασε απρόσεκτα τον δρόμο και την χτύπησε θανάσιμα ένα τεράστιο τρίκυκλο που πάνω του είχε 37 μεθυσμένους κλόουν, που πήγαιναν σε ένα συνέδριο κλόουν. 9 εξ αυτών χτύπησαν σοβαρά, και οι 2 μάλιστα θανάσιμα.

Στα θετικά, έσωσα τον πλανήτη, οπότε όλα κουλ.

5 μέρη που αξίζει να επισκεφτείς αφού κάνεις μανιτάρια με τον εξωγήινο συγκάτοικο σου.

5 μέρη που αξίζει να επισκεφτείς αφού κάνεις μανιτάρια με τον εξωγήινο συγκάτοικο σου.

Πως να αποβάλλεις τις τοξίνες καταναλώνοντας μόνο καπάκια από στυλό.

Πως να αποβάλλεις τις τοξίνες καταναλώνοντας μόνο καπάκια από στυλό.