Βρες μας από εκεί που ανεβάζεις selfie

Επικοινωνία με Τηλεπικοινωνία: Ένας Κόσμος χωρίς Internet

Επικοινωνία με Τηλεπικοινωνία: Ένας Κόσμος χωρίς Internet

Ελλάδα 2024. Μία χώρα, ένα έτος, καμία ελπίδα για τους μελλοθάνατους. 

Κατοικείς στην Θεσσαλονίκη και επιθυμείς να έχεις πρόσβαση στο Internet για να σερφάρεις στον ψηφιακό κόσμο σαν θαλάσσιος Tony Hawk. Τα δωρεάν δίκτυα είναι σπάνια και εύκολα χακαρίσιμα, κι εκεί που κατοικείς ανύπαρκτα. Πρέπει να βρεις μία εταιρεία τηλεπικοινωνιών έμπιστη, καλή και να ελέγξεις αν υποστηρίζουν την περιοχή σου. Αυτό χρειάζεται Internet. Δεν έχεις. Το σήμα στο κινητό, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόσβαση στον μαγικό -και φανταστικό μέχρι στιγμής- κόσμο του World Wide Web κατοικεί μονίμως στη μία μπάρα. Το πρώτο σχέδιο απέτυχε. 

Με προσευχές στο σύμπαν και κυρίως με επίσκεψη σε περιοχή με πρόσβαση στο Internet, καταφέρνεις να εξετάσεις, να συγκρίνεις και να ελέγξεις τις ταχύτητες, τιμές και εξυπηρέτηση των πιθανών εταιρειών που θα σου προσφέρουν το πολυπόθητο router και μία απλή, μικρή γραμμούλα μέσω της οποίας θα μεταφερθούν τα δεδομένα στην οθόνη του υπολογιστή σου ώστε να δεις ass-to-ass τσόντες. Όλες αυτές οι αγίες επιχειρήσεις, μέσα στο αστείρευτο πνεύμα γενναιοδωρίας τους, παρέχουν πακετάκι με τηλέφωνο και Internet. Δεν είναι δώρο. Πληρώνεις για κάτι που δεν θέλεις, αλλά μήπως το θέλεις; Ε; Το θέλεις. Ξέρεις πως το επιθυμείς. Πάρτο. Όλο. Έτσι μπράβο. Τώρα μην ελπίζεις να δουλεύει και κάτι, γιατί πόσα να προσφέρουν πια; Χίλια κομμάτια να γίνουν; Είστε πολλοί, θέλετε όλοι πρόσβαση στο Internet, δεν φτάνει. Τελειώνει. 

Αφού ευχαριστήσεις τις 3 εταιρείες και το καταπληκτικό καρτέλ τους, χωρίς το οποίο δεν θα υπήρχες ούτε εσύ, ούτε ο κόσμος και θα μας είχαν σκοτώσει οι εξωγήινοι κομμουνιστές με κονσερβοκούτια φτιαγμένα από ορύχαλκο, συνδέεσαι στο pornhub. Είναι free γι’ αυτόν τον μήνα. Ίσως και να το γνώριζες. Ίσως και να αποτελούσε το μοναδικό λόγο για να αποκτήσεις σύνδεση. Ίσως όχι. Εκεί που νιώθεις ένα τίναγμα στο παντελόνι σου ενώ διαβάζεις τον τίτλο του βίντεο, αντικρίζεις το καταραμένο δεινοσαυράκι του Google Chrome που σε πληροφορεί πως δεν έχεις πρόσβαση στο Internet, οπότε παίζεις μαζί του. Αλλά και με το δεινοσαυράκι. 

2 μήνες αργότερα, έχεις επικοινωνήσει 666 φορές με το επί πληρωμή τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας σου, έχεις ξοδέψει 4 τηλεφωνικές κάρτες, έχεις κάνει 3 τάματα σε 9 θεούς και 5 αγίους, έχεις γεμίσει ιούς το κινητό σου και της μάνας σου, μαθαίνεις βουντού, τον παίζεις σε τεχνικούς μήπως και βοηθήσουν και έχεις πάρει 0 απαντήσεις και λύσεις για το πρόβλημά σου. 

Πλέον βρίσκεσαι στην σκάλα. Πριν περάσεις την πόρτα, κοιτάς πίσω σου για να αντικρίσεις για μία και τελευταία φορά τον ήλιο, καθώς το μεσογειακό αεράκι χτυπά το μουρτζούφλικο πρόσωπό σου. Βγάζεις το κινητό από την τσέπη και χαμογελάς, βλέποντας τη μία μπάρα σήμα. Ξάφνου, ακούς μία χριστοπαναγία από πίσω σου και μπαίνεις στο αεροπλάνο προς κάπου καλύτερα. Προορισμός; Τι σημασία έχει; Όλα είναι καλύτερα. 20 λεπτά αργότερα, το αεροπλάνο σου πέφτει. Πεθαίνεις. Πηγαίνεις στην κόλαση. Έχει Internet. 

Υ.Γ: Αφιερωμένο στις καλύτερες εταιρείες στον κόσμο. Την αγάπη μου να έχετε πάντα και κακό να μην βρει εσάς και τις οικογένειές σας. Μην συμβεί ποτέ καμία επανάσταση και κανείς ποτέ να μην σας βλάψει με γκιλοτίνες. 

Καλαθοσφαίριση με Ψυχολογικά και ΠΑΣΟΚ

Καλαθοσφαίριση με Ψυχολογικά και ΠΑΣΟΚ

Οδηγός Άθλησης Για Σαπιοκοιλιάδες

Οδηγός Άθλησης Για Σαπιοκοιλιάδες